Animal Talk

Hét online programma waarin ik jou stap voor stap leer (telepatisch) te communiceren met dieren. 

Alle dieren hebben een stem, je hoeft alleen maar te luisteren.

~ Tessa

Let’s talk!

Dieren hebben ons zó veel te vertellen en te leren. Ze zijn er altijd voor ons, in liefde en zonder oordeel. Het is aan ons om naar ze te luisteren. Om niet alleen te kijken naar hun gedrag, maar te luisteren naar wat ze ons écht te vertellen hebben.

Als jij zuiver in woord en beeld kan ontvangen wat ze vertellen ga je (jouw) dieren nog beter begrijpen en het is ook nog eens fantastisch voor je eigen ontwikkeling.

Ben jij altijd al benieuwd wat er echt in jouw dier omgaat, wil je dit op een dieper level begrijpen of merk je dat je intuïtief boodschappen door krijgt van dieren en wil je je hier verder in ontwikkelen?

Dan is dit programma iets voor jou! Als dierenliefhebber vang je vaak boodschappen op van de dieren alleen is dat niet altijd bewust. Als je dit wel bewust wilt ontvangen kunnen er soms vragen zijn; klopt het wel wat ik door krijg, zie en voel ik het juiste en wat kan ik met deze info? Omdat ik als geen ander weet hoe fijn het is om hierin gecoacht en begeleid te worden heb ik dit unieke programma ontwikkeld.

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt in het communiceren met dieren of niet. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces en geef je daarnaast het vertrouwen en de zekerheid dat ook jij de boodschappen van de dieren zuiver ontvangt.

 

 

Voor wie?

Dit programma is voor iedereen die de intentie heeft dieren nog beter te begrijpen, van de dieren wil leren en zichzelf wil ontwikkelen. Of je deze kennis nu wilt gebruiken om met je eigen dieren te communiceren, als dierentolk wilt gaan werken of dit in wil zetten voor jouw klanten (bijvoorbeeld als coach met paarden of honden, gedragstherapeut of trainer), dit programma is er voor jou als jij er klaar voor bent om je op een dieper niveau met dieren te verbinden. 

Wat anderen zeggen

“Twee jaar geleden ben ik bij Tessa uitgekomen via Instagram en aangezien ik in die tijd ben verhuisd naar een woning waar mijn kat Liv niet echt naar buiten kon, was ik vooral benieuwd of ze hier wel gelukkig was. De reading van Tessa was echt spot on en ik herkende ook helemaal het karakter van Liv erin. Ergens ook een fijne bevestiging van de band tussen Liv en mij, maar het heeft vooral heel veel opheldering gegeven over wat Liv in ons nieuwe huis nodig had.

Ik kreeg zelf ook een spiegel voor gehouden, dus al met al een hele waardevolle ervaring! Heel knap hoe Tessa dit op afstand kan voelen en het contact was heel fijn.

Bedankt!”

Anne en Liv

Tessa, bedankt voor je inzichten tijdens de sessie. Nina was altijd een hele bange kat en durfde haar nooit goed te benaderen, maar na jouw inzichten is onze band echt veel beter geworden en komt ze nu echt knuffelen 🥰

Bij mijn andere kat Sky ook, nu begrijpen we het karakter van onze katjes beter en we hadden het nooit geweten zonder jou 🥰 dus ben je zo dankbaar!🙏🏻

Kelly, Nina en Sky

Het is alweer even geleden maar een paar jaar geleden had ik een hele lieve en wijze golden retriever van 16 jaar oud. Ze had allerlei klachten maar was vaak nog blij en alert. Ik was bezig met het proces om haar wel of niet in te laten slapen en vroeg mij enorm af hoe mijn hond daar zelf over voelde. Wilde ze rust of had ze juist dit proces nog nodig om het leven los te laten? Via via kwam ik bij Tessa uit en hebben we dit besproken. Ze heeft meerdere keren contact kunnen maken met mijn hond en dat heeft me veel gebracht.

Tessa wist duidelijk te verwoorden naar mij, hoe mijn hond erin stond en wat ze van mij nodig had. Hierdoor kon ik het proces meer accepteren en had ik er vertrouwen in. Wat weer een positieve wisselwerking gaf op mijn hond. Dit heeft mij en mijn hond heel goed gedaan.

Verder vind ik het contact met Tessa heel fijn en is ze oprecht betrokken en geeft ze heel rustig en respectvol advies. Daarom zou ik dit zeker aanraden voor andere mensen met honden of andere dieren.

Nicole en Luna

Het programma

Tijdens het maken van dit programma was ik uiteraard afgestemd op de dieren. Wat mag er in? Wat is belangrijk en hoe mag het opgebouwd zijn? Hieruit is een prachtig programma ontstaan met alles wat nodig is om op een diepe verbinding te communiceren met dieren.

Het programma bestaat uit 11 modules met daarin vele video’s, opnames en opdrachten om jou stap voor stap te leren communiceren met dieren.

Een aantal onderwerpen uit de modules zijn: dichtbij en op afstand communiceren, verschillende niveaus van communicatie, verbinding, vertrouwen op je intuïtie, in het nu zijn, voorbereiden op het gesprek, communiceren met verschillende dieren, zuiver afstemmen, wat als het niet lukt en nog veel meer.

De training vindt plaats in een besloten Instagram account waar je toegang tot krijgt na betaling. Hierin ga ik jou acht weken coachen in het communiceren met dieren. We starten op 1 februari 2023. Daarnaast vinden hier regelmatig live Q&A’s plaats waarin ik al je vragen beantwoord.

In deze groep vind je gelijkgestemden die net als jij een grote liefde voor dieren hebben. Je kan met hen je vragen en ervaringen delen, maar ook heel veel oefenen en elkaar helpen. Hoe fijn is dat? 

En natuurlijk zijn ook de dieren van de partij!

 

Na dit programma:

=

Kan jij communiceren met alle dieren;

Ja echt! Ik leer jou stap voor stap hoe je contact en verbinding maakt en van daaruit kan communiceren met dieren. Je leert  een reading te doen en je ontvangt vele wijze lessen van de dieren ook voor jezelf!  Daarnaast is het natuurlijk fantastisch als je met (jouw) dier kan communiceren als er vragen of problemen zijn. Je kan na dit programma de rest van je leven communiceren met en leren van de dieren en hun wijze boodschappen.

=

Weet jij hoe je zowel dichtbij als op afstand kan communiceren met dieren;

Ik leer jou hoe je altijd en overal contact maakt met (jouw) dieren. Zelfs als je op vakantie bent of als je wilt communiceren met dieren aan de andere kant van de wereld. Zo kan jij waar je ook bent luisteren naar een dier en als het nodig is en ontvangen wat het dier nodig heeft.  

=

Weet jij op welke verschillende manieren en niveaus je kan communiceren met dieren;

Je leert welke niveaus van communiceren er zijn. Je leert en ervaart hoe je op deze verschillende niveaus communiceert met de dieren en hoe en wanneer je dit inzet tijdens een reading.  

=

Je weet hoe jij je intuitie in kan zetten om nog beter naar (jouw) dieren te luisteren;

Je bent nog sterker verbonden met je intuitie, ontvangt boodschappen nog zuiverder en kan daarmee dieren verder helpen. Je bent letterlijk de tolk tussen dier en mens.   

=

Ga je vol vertrouwen en zekerheid de gesprekken met de dieren in;

Je weet nu dat jij dit écht kan en dat je mag vertrouwen op jezelf en de hulp van de dieren. Je weet ook wat te doen als je even het vertrouwen mist of als het even moeilijker is.   

=

Weet jij jouw unieke gave te omarmen en in te zetten;

Je verschuilt je niet langer en zet jouw talenten en gaven in om de wereld mooier te maken voor mens en dier!

Ik kwam via mijn zus terecht bij tessa. Wij hebben 2 honden en ondanks dat we ze aardig kennen wisten we op sommige vragen geen antwoord. Na onze vragen in de sturen voor onze hond Bobby kregen wij een uitgebreide voicememo waar tessa alles duidelijk en uitgebreid uitlegt en vertelt. Ook kwam ze met handvaten waardoor we nog een sterker team konden vormen met Bobby . We zijn hiermee aan de slag gegaan en zagen eigenlijk al meteen veranderingen.

Ik had ook wat vragen over het gebruik van edelstenen met dieren en zelfs daar had ze veel kennis van. Het is een lieve vrouw vol kennis die haar werk vol passie en enthousiasme uitvoert. Echt een dikke aanrader. Wij maar vooral Bobby hebben hier veel baat bij gehad.

Nogmaals onze grote dank!

Renee en Bobby

De inhoud

Het programma is opgebouwd uit verschillende modules en een compleet werkboek van 60 pagina’s. Bij iedere module horen (een aantal) video’s en bladzijden uit het werkboek.

Daarnaast zijn alle video’s van de Q&A’s terug te vinden in de Animal Talk Instagram pagina.

Bij aanmelding krijg je direct toegang tot het account én het werkboek zodat je meteen aan de slag kan!

Alle info

 

  • Je kan nog instappen t/m 1 maart 2023. Van 1 februari tot 1 april 2023 coach ik je live in de groep, bij aanmelding krijg je direct toegang tot het besloten Instagram account en het werkboek zodat je meteen aan de slag kan. 
  • Investering (actie): 497,- excl. btw. (het is mogelijk om in termijnen te betalen: 3 termijnen van 167,- of 5 termijnen van 101,- excl. btw.)

(normale prijs € 777,- excl. btw., zo lang de actie er staat is deze nog geldig, maar wacht niet te lang 🙂 )

  • Bonus: Je ontvangt een persoonlijk afgestemde boodschap van de dieren via de mail.

Wat krijg je hier allemaal voor?

 

– Volledig online programma met meer dan 11 uitgebreide modules. 

– Meer dan 20 video’s met uitleg, meditaties, visualisaties, opnames van de Q&A’s en opdrachten om te leren communiceren met dieren. 

– Werkboek van 60 pagina’s met alle info op een rij, checklists en meer.

– Toegang tot het besloten Instagram account waarin ik jou 8 weken coach en begeleid.

– Live Q&A’s waarin ik al jouw vragen beantwoord (de Q&A’s zijn altijd terug te kijken mocht je er niet bij kunnen zijn).

– Een mega sprong in je persoonlijke ontwikkeling (ja de dieren zijn er ook voor jou met prachtige boodschappen die jou direct verder helpen op jouw levenspad).

– Een groep gelijkgestemden dierenliefhebbers waar jij je (dieren)hart op kan halen, je ervaringen kan delen en groeit in vertrouwen!

 

Veel gestelde vragen

Is het programma alleen online of zijn er ook live dagen?

Het programma is volledig online (in een besloten Instagram account). Omdat het communiceren met de dieren ook vooral op afstand gaat, heb ik er voor gekozen om het volledige programma online te doen. Hierdoor kan je het programma in je eigen tempo volgen. Daarnaast kan je altijd het contact met de andere deelnemers opzoeken en coach ik je online in de groep. Je kan mij altijd al je vragen stellen als je daar behoefte aan hebt 😊. 
Wie weet komt er in de toekomst wel nog een keer een live dag, maar dan zal de investering in het programma ook hoger zijn.

Ik ben bang dat ik niet kan communiceren met dieren, wat nou als het niet lukt?

Allereerst: waarschijnlijk communiceer jij nu al met dieren, maar niet (altijd) bewust. Het lukt namelijk altijd! Ook als je denkt dat het niet lukt (in het programma besteed ik hier ook aandacht aan, hoe blijf je in vertrouwen dat je dit kan). 
Als jij de behoefte voelt om dit te leren, dan kan jij het, beloofd! Diep van binnen weet jij dit ook, anders zou je dit verlangen niet hebben. Het is helemaal niet ingewikkeld (ingewikkeld maken is iets menselijks, het is juist heel puur en eenvoudig) en ik leer het je heel graag!

Hoeveel tijd kost het volgen van het programma per week?

Dit bepaal je helemaal zelf. Je kan aan de slag wanneer het jou uitkomt in jouw tempo. Ik zal op vaste momenten de Q&A geven in de groep (deze duren maximaal een uur per keer),  maar deze kan je altijd op een moment dat het voor jou uitkomt terug kijken. Daarnaast hangt het er natuurlijk vanaf hoeveel je zelf gaat oefenen.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Onderwerpen van de modules zijn onder andere: bewustwording van wat je nu al door krijgt, in verbinding en in het nu zijn om van daaruit te kunnen communiceren, het verschil tussen intuïtief iets aanvoelen en communiceren met dieren, een meditatie ter voorbereiding op het gesprek met het dier, de verschillende manieren en niveaus van communiceren met dieren, van dichtbij en op afstand communiceren met dieren, hoe start en voer je het gesprek, wat als het niet lukt, communiceren met verschillende diersoorten, wat kan je met deze kennis doen en nog veel meer. Daarnaast voel ik intuïtief aan wat de groep nodig heeft en ga ik daar verder op in en drop ik regelmatig een bericht van de dieren :-).

Hoe lang heb je toegang tot alle informatie?

Wanneer je je aanmeldt in januari, februari of maart 2023 houd je levenslang toegang tot de modules (video’s en werkboek). Daarna zal dit een beperkte periode worden. Nóg een goede reden om nu mee te doen dus :-). 

Is in termijnen betalen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat je mee wilt doen, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, denk ik heel graag met je mee en mag je in termijnen betalen. Ik gun het jou en de dieren namelijk van harte!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een bericht en ik beantwoord jouw vraag graag!

Ik doe mee!

Nieuw veld

1 + 12 =