Animal Talk

Hét online programma waarin ik jou stap voor stap leer (telepatisch) te communiceren met dieren. 

Alle dieren hebben een stem, je hoeft alleen maar te luisteren.

~ Tessa

Let’s talk!

Wil jij leren communiceren met dieren?

Ben jij altijd al benieuwd wat er echt in jouw dier omgaat, wil je dit op een dieper level begrijpen of merk je dat je intuïtief boodschappen door krijgt van dieren en wil je je hier verder in ontwikkelen?

Werk jij met dieren en wil je nog beter begrijpen wat ze écht bedoelen?  

Dan is het online programma ‘Animal Talk’ er voor jou! Als dierenliefhebber vang je vaak boodschappen van de dieren op alleen is dat niet altijd bewust. Als je dit wel bewust wilt ontvangen kunnen er soms vragen zijn; klopt het wel wat ik door krijg, zie en voel ik het juiste en wat kan ik met deze info? Omdat ik als geen ander weet hoe fijn het is om hierin gecoacht en begeleid te worden heb ik dit unieke programma ontwikkeld.

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt in het communiceren met dieren of niet. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces en geef je daarnaast het vertrouwen en de zekerheid dat ook jij de boodschappen van de dieren zuiver ontvangt. 

Dieren hebben ons zó veel te vertellen en te leren. Ze zijn er altijd voor ons, in liefde en zonder oordeel. Het is aan ons om naar ze te luisteren. Om niet alleen te kijken naar hun gedrag, maar te luisteren naar wat ze ons écht te vertellen hebben.

Als jij zuiver in woord en beeld kan ontvangen wat ze vertellen ga je (jouw) dieren nog beter begrijpen en het is ook nog eens fantastisch voor je eigen ontwikkeling.

 

“Ik wil je nogmaals bedanken!!! Ik ben zo blij dat ik mee doe, de dieren en de boodschappen brengen zoveel plezier, herkenning en erkenning!

M’n hart staat in vuur en vlam van alles wat ik zie, voel en wat 100% raakt.

Ongelooflijk mooi hoe je de boodschappen ontvangt, ze aan ons doorgeeft of juist ons aanmoedigt om zelf te voelen en te ervaren, het vertrouwen wat je geeft dat alles kan, mag en oke is en het pure enthousiasme en de tijd die je er in steekt….

MAGISCHE COMBINATIE! 

Marlein van Sambeek

Gratis video 

Dieren hebben ons zo veel te vertellen. Hoe tof is het als ook jij hun boodschappen kan ontvangen en met ze in gesprek kan gaan? Maar wat is nou precies communiceren met dieren? Hoe werkt het? En wanneer en hoe kan je het inzetten?

Om antwoord te geven op deze vragen heb ik een korte video voor je opgenomen. Ben jij benieuwd naar deze video en wil je meer weten over het communiceren met dieren?

Laat dan hier je naam en emailadres achter dan ontvang je de video in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Voor wie?

=

Voor jou als je dieren nóg beter wilt begrijpen

Je hebt zo lang als je je kan herinneren een enorm sterke band met dieren. Waar je ook bent; er zijn altijd dieren in je buurt. Je weet vaak precies wat ze nodig hebben en je wilt je hier nog meer in verdiepen zodat je de dieren nog beter begrijpt en er voor ze kan zijn.

=

Voor jou als je (nog) meer wilt vertrouwen op je intuitie.

Je bent gevoelig, hebt een sterke intuitie en misschien ontvang je zelfs al berichten van de dieren. Maar je voelt je hier soms nog onzeker over; voel ik het wel goed? Klopt het wel wat ik door krijg? Ik voel iets, maar wat kan ik hiermee? Je vraagt je af hoe je jouw gevoeligheid voor jou en de dieren kan laten werken ipv dat het je energie kost.  

=

Voor jou als je al met dieren werkt.

Werk je met dieren als gedragstherapeut, natuurgeneeskundige, homeopaat, dierfysiotherapeut, osteopaat, trainer of werk je op een andere manier met dieren? En zou je soms wel willen dat de dieren kunnen praten zodat je ze nog beter kan helpen? Het communiceren met dieren is dan een prachtige aanvulling op jouw werk! 

=

Voor jou als je als coach of therapeut met dieren werkt.

Ben je coach of therapeut  met paarden, honden of andere dieren dan is dit programma een must have. Tijdens mijn sessies met de paarden, ga ik regelmatig in gesprek met de paarden om zo de juiste en pakkende vragen te stellen. Door niet alleen naar het gedrag te kijken wat het dier laat zien, maar op een diepere laag contact te maken met de dieren help jij jouw klanten op een hele unieke en doeltreffende manier. Daarnaast leer ik je ook hoe je na een sessie bij je dier kan checken of hij nog iets nodig heeft of iets los mag laten zodat het dier niet met onnodige spanning of energie blijft zitten. 

=

Voor jou als je er klaar voor bent om je op een diepere laag met (jouw) dieren te verbinden.

Hoe fijn is het als je op ieder moment contact kan maken met (jouw) dieren? Zelfs als je op vakantie bent? Gewoon om even in te checken hoe het met ze gaat? Of je iets voor ze kan doen of om een mooie boodschap voor jezelf te ontvangen?

Ik leer het je allemaal in dit bijzondere programma! 

Ik ben ingestapt in Animal Talk omdat communiceren met dieren al heel lang op mijn wensenlijstje staat. Als gedragsbioloog en natuurgeneeskundige help ik in mijn praktijk katten en hun baasjes. Hoe tof zou het zijn als ik niet alleen met de baasjes kan praten maar ook met de katten zelf. Zodat ik nog meer beestjes gelukkig kan maken.

Vooraf had ik wel twijfels of ik dit zou kunnen en niet teveel in mijn hoofd zou blijven zitten. Tessa gaf mij het vertrouwen dat ook ik dit kan.

Ik vond het programma heel waardevol. Tessa heeft een hele fijne energie dat geeft al een stukje vertrouwen. Er zit een fijne opbouw in het programma die je handvatten geeft om echt te gaan communiceren met dieren. Als mama van een jong gezin mis ik soms de rust om echt te gaan zitten en te oefenen met de dieren maar ik heb zeker mogen ervaren dat ook ík kan communiceren met dieren en dit in kan zetten voor mijn klanten! Dus op naar nog veel meer mooie gesprekken met de dieren!

Ebel Pieters

Wetenschappelijk opgeleid kattenexpert en natuurgeneeskundige, www.kateigen.nl

Het programma

Tijdens het maken van dit programma was ik uiteraard afgestemd op de dieren. Wat mag er in? Wat is belangrijk en hoe mag het opgebouwd zijn? Hieruit is een prachtig programma ontstaan met alles wat nodig is om op een diepe verbinding te communiceren met dieren.

Het programma bestaat uit 11 modules met daarin vele video’s, meditaties, visualisaties en opdrachten om jou stap voor stap te leren communiceren met dieren.

Een aantal onderwerpen uit de modules zijn: dichtbij en op afstand communiceren, verschillende niveaus van communicatie, verbinding, vertrouwen op je intuïtie, in het nu zijn, voorbereiden op het gesprek, communiceren met verschillende dieren, zuiver afstemmen, wat als het niet lukt en nog veel meer.

De training vindt volledig online plaats. Daarnaast is er een online community (besloten Instagram account) waarin ik jou door middel van live video’s coach en al je vragen beantwoord. Al deze video’s zijn terug te zien, dus het is niet erg als je er niet direct bij kan zijn. 

In deze community vind je gelijkgestemden die net als jij een grote liefde voor dieren hebben. Je kan met hen je vragen en ervaringen delen, maar ook heel veel oefenen en elkaar helpen. Hoe fijn is dat? 

En natuurlijk zijn ook de dieren van de partij!

 

Via Instagram zag ik het online coachingsprogramma ‘Animal Talk’ van Tessa voorbijkomen.

Ook al was ik inmiddels net zelf gestart als dierentolk, toch voelde ik dat ik me hiervoor moest aanmelden. Al met de eerste module werd ik me weer bewust van mijn dagelijkse omgang en (onbewuste) interactie met de dieren om me heen.

Ook de bijna wekelijkse live Q&A’s zijn erg prettig, want tijdens die momenten kan ik mijn twijfels, struggles (want ja, die heb ik heus nog wel eens) en mijn vragen ‘droppen’ bij Tessa.

Om samen met de andere deelnemers, tips, ervaringen en gedachten uitwisselen is ook fijn voor de (h)erkenning.

Ik ben van mening dat ik in dit bijzondere vak nooit uitgeleerd ben en ik ook van andere (aspirant) dierentolken leren kan.

Tessa’s kennis is voor mij een welkome aanvulling op mijn vaardigheden.

Het mooiste is nog dat, wanneer je je eenmaal aangemeld hebt voor ‘Animal Talk’, je de rest van je leven toegang hebt tot dit programma. 

Daarnaast is Tessa een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Met een groot hart voor dieren.

Wil je ook laagdrempelig leren communiceren met dieren dan kan ik je ‘Animal Talk’ zeker aanraden.

Dierentolk Tamara

www.dierentolktamara.nl

Wat anderen zeggen

Na dit programma:

=

Kan jij communiceren met alle dieren;

Ja echt! Ik leer jou stap voor stap hoe je contact en verbinding maakt en van daaruit kan communiceren met dieren. Je leert  een reading te doen en je ontvangt vele wijze lessen van de dieren ook voor jezelf!  Daarnaast is het natuurlijk fantastisch als je met (jouw) dieren kan communiceren als er vragen of problemen zijn. Je kan na dit programma de rest van je leven communiceren met en leren van de dieren en hun wijze boodschappen.

=

Weet jij hoe je zowel dichtbij als op afstand kan communiceren met dieren;

Ik leer jou hoe je altijd en overal contact maakt met (jouw) dieren. Zelfs als je op vakantie bent of als je wilt communiceren met dieren aan de andere kant van de wereld. Zo kan jij waar je ook bent luisteren naar een dier en als het nodig is en ontvangen wat het dier nodig heeft.  

=

Weet jij op welke verschillende manieren en niveaus je kan communiceren met dieren;

Je leert welke niveaus van communiceren er zijn. Je leert en ervaart hoe je op deze verschillende niveaus communiceert met de dieren en hoe en wanneer je dit inzet tijdens een reading.  

=

Je weet hoe jij je intuitie in kan zetten om nog beter naar (jouw) dieren te luisteren;

Je bent nog sterker verbonden met je intuitie, ontvangt boodschappen nog zuiverder en kan daarmee dieren verder helpen. Je bent letterlijk de tolk tussen dier en mens.   

=

Ga je vol vertrouwen en zekerheid de gesprekken met de dieren in;

Je weet nu dat jij dit écht kan en dat je mag vertrouwen op jezelf en de hulp van de dieren. Je weet ook wat te doen als je even het vertrouwen mist of als het even moeilijker is.   

=

Weet jij jouw unieke gave te omarmen en in te zetten;

Je verschuilt je niet langer en zet jouw talenten en gaven in om de wereld mooier te maken voor mens en dier!

De inhoud

Het programma is opgebouwd uit verschillende modules en een compleet werkboek van 60 pagina’s. Bij iedere module horen video’s en bladzijden uit het werkboek. Stap voor stap begeleid ik je in het communiceren met dieren zodat ook jij je (eerste) gesprek met een dier hebt!

Heb je vragen of loop je ergens tegen aan? Ik ben er voor je!

Tijdens de coachweken coach ik je en beantwoord ik al je vragen tijdens live sessies in de Instagram groep. Wanneer je niet direct mee kan kijken, kan je de opname later terug kijken. 

Bij aanmelding krijg je direct toegang tot het account én het werkboek zodat je meteen aan de slag kan!

“Twee jaar geleden ben ik bij Tessa uitgekomen via Instagram en aangezien ik in die tijd ben verhuisd naar een woning waar mijn kat Liv niet echt naar buiten kon, was ik vooral benieuwd of ze hier wel gelukkig was. De reading van Tessa was echt spot on en ik herkende ook helemaal het karakter van Liv erin. Ergens ook een fijne bevestiging van de band tussen Liv en mij, maar het heeft vooral heel veel opheldering gegeven over wat Liv in ons nieuwe huis nodig had.

Ik kreeg zelf ook een spiegel voor gehouden, dus al met al een hele waardevolle ervaring! Heel knap hoe Tessa dit op afstand kan voelen en het contact was heel fijn.

Bedankt!”

Anne en Liv

Tessa, bedankt voor je inzichten tijdens de sessie. Nina was altijd een hele bange kat en durfde haar nooit goed te benaderen, maar na jouw inzichten is onze band echt veel beter geworden en komt ze nu echt knuffelen 🥰

Bij mijn andere kat Sky ook, nu begrijpen we het karakter van onze katjes beter en we hadden het nooit geweten zonder jou 🥰 dus ben je zo dankbaar!🙏🏻

Kelly, Nina en Sky

Het is alweer even geleden maar een paar jaar geleden had ik een hele lieve en wijze golden retriever van 16 jaar oud. Ze had allerlei klachten maar was vaak nog blij en alert. Ik was bezig met het proces om haar wel of niet in te laten slapen en vroeg mij enorm af hoe mijn hond daar zelf over voelde. Wilde ze rust of had ze juist dit proces nog nodig om het leven los te laten? Via via kwam ik bij Tessa uit en hebben we dit besproken. Ze heeft meerdere keren contact kunnen maken met mijn hond en dat heeft me veel gebracht.

Tessa wist duidelijk te verwoorden naar mij, hoe mijn hond erin stond en wat ze van mij nodig had. Hierdoor kon ik het proces meer accepteren en had ik er vertrouwen in. Wat weer een positieve wisselwerking gaf op mijn hond. Dit heeft mij en mijn hond heel goed gedaan.

Verder vind ik het contact met Tessa heel fijn en is ze oprecht betrokken en geeft ze heel rustig en respectvol advies. Daarom zou ik dit zeker aanraden voor andere mensen met honden of andere dieren.

Nicole en Luna

Alle info

✔ Volledig online programma met meer dan 11 uitgebreide modules.

✔ Levenslang toegang tot de online leeromgeving met alle modules, video’s en het werkboek zodat je meteen aan de slag kan. 

✔ Meer dan 20 video’s behorend bij de modules met uitleg, meditaties en visualisaties.

✔ Opnames van alle Q&A’s van de afgelopen maanden (ruim 35 uur video met héél veel informatie, tips en tricks voor jou).

✔ Werkboek van meer dan 60 pagina’s met alle info op een rij, checklists en meer om stap voor stap te leren communiceren met dieren.

✔ Bonus: 3 maanden kosteloos toegang (twv 141,-) tot de community (een besloten Instagram account) waarin ik jou coach en begeleid. *

✔ Live Q&A’s waarin ik al jouw vragen beantwoord (de Q&A’s zijn altijd terug te kijken mocht je er niet bij kunnen zijn).

✔ Een mega sprong in je persoonlijke ontwikkeling (ja de dieren zijn er ook voor jou met prachtige boodschappen om jou direct verder te helpen op jouw levenspad!).

✔ Een groep gelijkgestemden dierenliefhebbers waar jij je (dieren)hart op kan halen, je ervaringen kan delen, kan oefenen en groeit in vertrouwen!

* Extra! Je krijgt nu bij het kopen van Animal Talk direct drie maanden kosteloos toegang tot de online community op Instagram. In dit besloten account (speciaal voor deelnemers aan Animal Talk) coach ik je, gaan we samen oefenen, stemmen we af op de dieren en beantwoord ik al je vragen. De Q&A momenten zijn altijd terug te kijken mocht je er niet bij kunnen zijn. Na deze drie maanden heb je de mogelijkheid je lidmaatschap (betaald) te verlengen.

Normaal 777,- 
Nu tijdelijk voor slechts 497,-*

* excl. btw.

Nu tijdelijk inclusief drie maanden gratis toegang tot de Animal Talk community.

Veel gestelde vragen

Is het programma alleen online of zijn er ook live dagen?

Het programma is volledig online. Omdat het communiceren met de dieren ook vooral op afstand gaat, heb ik er voor gekozen om het volledige programma online te doen. Hierdoor kan je het programma in je eigen tempo volgen. Daarnaast kan je altijd het contact met de andere deelnemers opzoeken in de community en coach ik je online in deze groep. Je kan mij altijd al je vragen stellen als je daar behoefte aan hebt 😊. 
Wie weet komt er in de toekomst wel nog een keer een live dag, maar dan zal de investering in het programma ook hoger zijn.

Ik ben bang dat ik niet kan communiceren met dieren, wat nou als het niet lukt?

Allereerst: waarschijnlijk communiceer jij nu al met dieren, maar niet (altijd) bewust. Het lukt namelijk altijd! Ook als je denkt dat het niet lukt (in het programma besteed ik hier ook aandacht aan, hoe blijf je in vertrouwen dat je dit kan). 
Als jij de behoefte voelt om dit te leren, dan kan jij het, beloofd! Diep van binnen weet jij dit ook, anders zou je dit verlangen niet hebben. Het is helemaal niet ingewikkeld (ingewikkeld maken is iets menselijks, het is juist heel puur en eenvoudig) en ik leer het je heel graag! Twijfel je nog steeds? Stuur mij een berichtje dan kijk en voel ik met je mee. 

Hoeveel tijd kost het volgen van het programma per week?

Dit bepaal je helemaal zelf :-). Je kan aan de slag wanneer het jou uitkomt en in jouw tempo de modules doorlopen. Per module ben je ongeveer 1 tot 2 uur bezig. Tijdens de coachweken ben ik op vaste momenten aanwezig in de groep voor de live Q&A (deze duren maximaal een uur per keer),  maar deze kan je altijd op een moment dat het voor jou uitkomt terug kijken. Daarnaast hangt het er natuurlijk vanaf hoeveel je zelf gaat oefenen. 

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Zie verder naar boven op deze pagina de volledige inhoudsopgaven met alle onderwerpen :-). Onderwerpen van de modules zijn onder andere: telepatisch communiceren met dieren, bewustwording van wat je nu al door krijgt, in verbinding en in het nu zijn om van daaruit te kunnen communiceren, het verschil tussen intuïtief iets aanvoelen en communiceren met dieren, een meditatie ter voorbereiding op het gesprek met het dier, de verschillende manieren en niveaus van communiceren met dieren, van dichtbij en op afstand communiceren met dieren, hoe start en voer je het gesprek, wat als het niet lukt, communiceren met verschillende diersoorten, wat kan je met deze kennis doen en nog veel meer. Daarnaast voel ik intuïtief aan wat de groep nodig heeft en ga ik daar verder op in en drop ik regelmatig een bericht van de dieren :-).

Hoe lang heb je toegang tot alle informatie?

Je houdt levenslang toegang tot alle modules van het Animal Talk programma. Daarnaast krijg je nu drie maanden kosteloos toegang tot de community (op Instagram) cadeau! Deze stopt automatisch, maar je kan er ook voor kiezen om je lidmaatschap te verlengen, je ontvangt daarvoor tegen de tijd dat je lidmaatschap afloopt een mailtje. 

Is in termijnen betalen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat je mee wilt doen, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, mag je ook in vijf termijnen van 101,- of 12 termijnen van 47,50 betalen. Ik gun het jou en de dieren namelijk van harte!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een bericht en ik beantwoord jouw vraag graag!

Ik doe mee!

Nieuw veld

7 + 14 =