Reading

Kom alles te weten wat jouw dier wil vertellen.

In gesprek met jouw dier

Ben jij benieuwd wat er in jouw dier omgaat of wil jij weten welke boodschap jouw dier voor je heeft? Of loopt het contact met jouw dier op dit moment niet zo goed, lijkt jouw dier zich niet prettig te voelen en wil je weten waar dit door komt?

Door middel van een reading van jouw dier krijg je inzicht in zijn of haar gedrag, behoeften en boodschappen aan jou.

Door mijn intuitieve gave en helderwetendheid kan ik contact maken met jouw dier en krijg ik door middel van onder andere beelden, woorden en gevoelens antwoorden op jouw vragen.

Vaak vinden dieren het heel erg fijn om gehoord te worden en hebben ze belangrijke boodschappen voor hun mensen.

Ik ben heel graag de tolk tussen jou en jouw dier. Ik heb hiermee al meer dan honderd mensen en dieren verder kunnen helpen.

Het maakt niet uit wat voor dier je hebt, van hamster tot olifant, alle dieren hebben iets te vertellen!

Wil je meer weten? Stuur mij een berichtje en ik vertel je graag meer!

Wil je zelf leren communiceren met dieren? Kijk dan bij het online programma ‘Animal Talk’.

 

Gratis video 

Dieren hebben ons zo veel te vertellen. Hoe tof is het als ook jij hun boodschappen kan ontvangen en met ze in gesprek kan gaan? Maar wat is nou precies communiceren met dieren? Hoe werkt het? En wanneer en hoe kan je het inzetten?

Om antwoord te geven op deze vragen heb ik een korte video voor je opgenomen. Ben jij benieuwd naar deze video en wil je meer weten over het communiceren met dieren?

Laat dan hier je naam en emailadres achter dan ontvang je de video in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Wat anderen zeggen

Ik ben ontzettend blij met de reading die ik voor mijn paard mocht ontvangen. Er waren veel dingen herkenbaar en ook zijn er dingen duidelijker geworden, waarom hij op bepaalde moment bijvoorbeeld angstig en gespannen is. Na deze reading merk ik dat deze spanning eigenlijk zo goed als weg is! Zo ontzettend blij mee en zo fijn voor hem dat hij ook zijn verhaal mocht vertellen . Ik zou dit zeker iedereen aanraden! Dank je wel lieve Tessa ♥️

Astrid Huitema en Arie

www.puur-voor-paarden.nl

Ondertussen al twee keer een reading van Tessa mogen ontvangen van twee verschillende paarden. De eerste keer had ik de reading gewonnen, ik wist niet zo goed wat ik ervan kon verwachten en in hoeverre het echt iets zou opleveren, maar het leek me wel erg interessant, dus dit was een goed “excuus” om het te ervaren. En ik werd er mega blij van! Tessa sprak een berichtje in, en door de manier waarop ze vertelt, had ik bijna het idee dat ik zelf met mijn paard aan het praten was! Heel herkenbaar (dat je denkt: oh dit is typisch mijn paard) en vooral heel erg fijn dat ze mij kon helpen met een paar grote vragen die ik had over mijn paard.

Na deze eerste reading was ik zo enthousiast, dat ik daarna zelf een reading voor een ander paard heb aangevraagd, en ook hier was ik superblij mee. Door deze antwoorden werd het voor mij duidelijk wat ik kon doen om het beter te maken voor mijn paarden. Wat ik extra fijn vond, was dat ik na aanleiding van de reading ook nog eventuele vragen kon stellen, zodat ik niet bleef zitten met vraagtekens.
Echt een mega aanrader dus!

Anna Rosa

“Twee jaar geleden ben ik bij Tessa uitgekomen via Instagram en aangezien ik in die tijd ben verhuisd naar een woning waar mijn kat Liv niet echt naar buiten kon, was ik vooral benieuwd of ze hier wel gelukkig was. De reading van Tessa was echt spot on en ik herkende ook helemaal het karakter van Liv erin. Ergens ook een fijne bevestiging van de band tussen Liv en mij, maar het heeft vooral heel veel opheldering gegeven over wat Liv in ons nieuwe huis nodig had.

Ik kreeg zelf ook een spiegel voor gehouden, dus al met al een hele waardevolle ervaring! Heel knap hoe Tessa dit op afstand kan voelen en het contact was heel fijn.

Bedankt!”

Anne en Liv

Tessa, bedankt voor je inzichten tijdens de sessie. Nina was altijd een hele bange kat en durfde haar nooit goed te benaderen, maar na jouw inzichten is onze band echt veel beter geworden en komt ze nu echt knuffelen 🥰

Bij mijn andere kat Sky ook, nu begrijpen we het karakter van onze katjes beter en we hadden het nooit geweten zonder jou 🥰 dus ben je zo dankbaar!🙏🏻

Kelly, Nina en Sky

Het is alweer even geleden maar een paar jaar geleden had ik een hele lieve en wijze golden retriever van 16 jaar oud. Ze had allerlei klachten maar was vaak nog blij en alert. Ik was bezig met het proces om haar wel of niet in te laten slapen en vroeg mij enorm af hoe mijn hond daar zelf over voelde. Wilde ze rust of had ze juist dit proces nog nodig om het leven los te laten? Via via kwam ik bij Tessa uit en hebben we dit besproken. Ze heeft meerdere keren contact kunnen maken met mijn hond en dat heeft me veel gebracht.

Tessa wist duidelijk te verwoorden naar mij, hoe mijn hond erin stond en wat ze van mij nodig had. Hierdoor kon ik het proces meer accepteren en had ik er vertrouwen in. Wat weer een positieve wisselwerking gaf op mijn hond. Dit heeft mij en mijn hond heel goed gedaan.

Verder vind ik het contact met Tessa heel fijn en is ze oprecht betrokken en geeft ze heel rustig en respectvol advies. Daarom zou ik dit zeker aanraden voor andere mensen met honden of andere dieren.

Nicole en Luna

Wat houdt een reading in?

✔ Ik ga aan de hand van een foto (op afstand) in gesprek met jouw dier.

✔ Na aanmelding mag je foto’s van jouw dier én jouw vragen naar mij sturen via mail of whattsapp.

✔ Ik maak meerdere keren contact met jouw dier en ga met hem/ haar in gesprek.

✔ Ik schrijf alles op wat jouw lieve dier mij vertelt en koppel dit aan je terug dmv een voice bericht via mail of whattsapp. Wanneer ik inspreek krijg ik vaak nog meer informatie door waardoor het verhaal voor jou en jouw dier zo compleet mogelijk is.

✔ Wanneer je nog vragen hebt over het eerste gesprek, mag je deze vragen stellen en ga ik nog een keer in gesprek.

✔ Daarna ronden we de reading af en weet jij alle belangrijke dingen die jouw dier heeft verteld en heb je antwoord op je vragen! Mocht langere begeleiding nodig zijn, dan kijken we samen wat ik voor jullie kan betekenen. Indien nodig kan ik jullie ook doorverwijzen naar de juiste persoon in mijn netwerk.

De investering voor deze uitgebreide reading is 125,- (incl. btw). Een deel hiervan gaat naar een goed dierendoel.

Ik wil graag een reading voor mijn dier!

5 + 14 =

Let’s connect!