Animal Talk

Jij en jouw dier in verbinding

In gesprek met jouw dier

Ben jij benieuwd wat er in jouw dier omgaat of wil jij weten welke boodschap jouw dier voor je heeft? Of loopt het contact met jouw dier op dit moment niet zo goed en wil je weten waar dit door komt?

Door middel van een reading van jouw dier krijg je inzicht in zijn of haar gedrag, behoeften en boodschappen aan jou.

Door mijn intuitieve gave en helderwetendheid kan ik contact maken met jouw dier en krijg ik door middel van onder andere beelden, woorden en gevoelens antwoorden op jouw vragen.

Vaak vinden dieren het heel erg fijn om gehoord te worden en hebben ze belangrijke boodschappen voor hun mensen.

Ik ben heel graag de tolk tussen jou en jouw dier. Ik heb hiermee al meer dan honderd mensen en dieren verder kunnen helpen.

Het maakt niet uit wat voor dier je hebt, van hamster tot olifant, alle dieren hebben iets te vertellen!

Wil je meer weten? Stuur mij een berichtje en ik vertel je graag meer!

Wil je zelf leren communiceren met dieren? Kijk dan bij mijn online programma ‘Animal Talk’.

 

Wat anderen zeggen

“Twee jaar geleden ben ik bij Tessa uitgekomen via Instagram en aangezien ik in die tijd ben verhuisd naar een woning waar mijn kat Liv niet echt naar buiten kon, was ik vooral benieuwd of ze hier wel gelukkig was. De reading van Tessa was echt spot on en ik herkende ook helemaal het karakter van Liv erin. Ergens ook een fijne bevestiging van de band tussen Liv en mij, maar het heeft vooral heel veel opheldering gegeven over wat Liv in ons nieuwe huis nodig had.

Ik kreeg zelf ook een spiegel voor gehouden, dus al met al een hele waardevolle ervaring! Heel knap hoe Tessa dit op afstand kan voelen en het contact was heel fijn.

Bedankt!”

Anne en Liv

Tessa, bedankt voor je inzichten tijdens de sessie. Nina was altijd een hele bange kat en durfde haar nooit goed te benaderen, maar na jouw inzichten is onze band echt veel beter geworden en komt ze nu echt knuffelen 🥰

Bij mijn andere kat Sky ook, nu begrijpen we het karakter van onze katjes beter en we hadden het nooit geweten zonder jou 🥰 dus ben je zo dankbaar!🙏🏻

Kelly, Nina en Sky

Het is alweer even geleden maar een paar jaar geleden had ik een hele lieve en wijze golden retriever van 16 jaar oud. Ze had allerlei klachten maar was vaak nog blij en alert. Ik was bezig met het proces om haar wel of niet in te laten slapen en vroeg mij enorm af hoe mijn hond daar zelf over voelde. Wilde ze rust of had ze juist dit proces nog nodig om het leven los te laten? Via via kwam ik bij Tessa uit en hebben we dit besproken. Ze heeft meerdere keren contact kunnen maken met mijn hond en dat heeft me veel gebracht.

Tessa wist duidelijk te verwoorden naar mij, hoe mijn hond erin stond en wat ze van mij nodig had. Hierdoor kon ik het proces meer accepteren en had ik er vertrouwen in. Wat weer een positieve wisselwerking gaf op mijn hond. Dit heeft mij en mijn hond heel goed gedaan.

Verder vind ik het contact met Tessa heel fijn en is ze oprecht betrokken en geeft ze heel rustig en respectvol advies. Daarom zou ik dit zeker aanraden voor andere mensen met honden of andere dieren.

Nicole en Luna

Let’s connect!

Contact