Animal Talk 

Communiceren met dieren.

Hi, ik ben Tessa

Business & life coach én dierentolk. Mijn missie is een mooiere wereld voor mens en dier.

Als kind ontving ik (onbewust) al veel boodschappen van dieren. Waar ik ook was, ik had altijd overal dieren om mij heen en ik kon met alle dieren lezen en schrijven.

Later zag ik pas dat dit niet vanzelfsprekend is en dat ik op een hele andere manier communiceer met dieren dan de meeste mensen.

Ik ben me verder gaan verdiepen in communiceren met dieren en heb van daaruit mijn eigen methode ontwikkeld. Door middel van readings heb ik al vele mensen en dieren verder geholpen.

In mijn werk als coach met paarden zet ik mijn gave ook in waardoor ik in korte tijd prachtige transformaties zie bij mijn klanten.

Omdat ik weet dat er veel meer mensen zijn (zoals jij!) die kunnen communiceren met leren heb ik het het online programma Animal Talk ontwikkeld waarin ik jou leer communiceren met dieren.

Wil je liever eerst laagdrempelig kennismaken met het communiceren met dieren? Download dan mijn video of start met het mini programma.

Heb je vragen? Wil je meer weten? Stuur mij een bericht!

Gratis video 

Dieren hebben ons zo veel te vertellen. Hoe tof is het als ook jij hun boodschappen kan ontvangen en met ze in gesprek kan gaan? Maar wat is nou precies communiceren met dieren? Hoe werkt het? En wanneer en hoe kan je het inzetten?

Om antwoord te geven op deze vragen heb ik een korte video voor je opgenomen. Ben jij benieuwd naar deze video en wil je meer weten over het communiceren met dieren?

Laat dan hier je naam en emailadres achter dan ontvang je de video in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Wat kan ik voor je doen?

Ik wil leren communiceren met dieren.

In dit magische programma leer je communiceren met dieren. Ik neem je mee in de prachtige wereld van diercommunicatie.

Met meer dan 11 uitgebreide modules, meer dan 20 video’s, en ruim 35 uur aan opnames van QA-sessies biedt dit programma alles wat je nodig hebt.

 

Ik wil weten wat de drie belangrijkste dingen zijn in het communiceren met dieren.

Wanneer je (telepatisch) gaat communiceren met dieren zijn er drie dingen super belangrijk.

Deze drie dingen komen iedere keer terug wanneer ik readings doe en wanneer ik mensen leer communiceren met dieren.

Ben jij benieuwd naar deze drie thema’s en wil jij leren communiceren met dieren? Dan is deze mini training er voor jou!

Ik wil lid worden van de Animal Talk community.

Ontvang jij al regelmatig boodschappen van de dieren? Werk je als dierentolk? Of heb je misschien al een cursus ‘communiceren met dieren’ gevolgd, maar voel je je soms nog onzeker of je de boodschappen wel juist ontvangt?

Dan ben je van harte welkom in de community om al je vragen aan mij te stellen, samen te oefenen en mooie boodschappen van de dieren te ontvangen.

Ik wil een reading voor mijn dier.

Ben jij benieuwd wat er in jouw dier omgaat of wil jij weten welke boodschap jouw dier voor je heeft? Of loopt het contact met jouw dier op dit moment niet zo goed, lijkt jouw dier zich niet prettig te voelen en wil je weten waar dit door komt?

Door middel van een reading van jouw dier krijg je inzicht in zijn of haar gedrag, behoeften en boodschappen aan jou.

Let’s connect!

Ik wil meer weten over…