Over mij

Wie is Tessa?

Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik weet wie ik ben! Dat ik weet wat ik wil en wat mijn missie is in dit leven.

Dat is wel anders geweest, tijden lang heb ik me afgevraagd wie ik nou echt was, wat ik werkelijk wilde en hield ik mezelf tegen om mijn mooiste leven te leven.

Afgestudeerd als logopedist heb ik jaren gewerkt bij verschillende zorgorganisaties. Binnen mijn werk zocht ik steeds de uitdaging, van projecten tot voorzitter van de OR, maar het was nooit wat ik écht wilde.

Totdat ik in 2015 een opleiding tot coach met paarden ging doen, ik voelde sterker dan ooit: dit is het! Hier wilde ik me verder in verdiepen. Samen met deze prachtige wijze dieren wil ik mensen zoals jij verder helpen!

 

Zo gezegd zo gedaan, in 2016 startte ik mijn bedrijf op, waarin ik heel duidelijk voor ogen had dat ik mensen wilde helpen met de hulp van dieren. Maar waar moest ik beginnen? Hoe zou ik dit fulltime kunnen doen en mijn baan in loondienst op kunnen zeggen?

Door middel van (business) coaching, events, intervisie,  vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf steeds verder opgebouwd, tot ik op een punt kwam dat ik mijn baan in loondienst op kon zeggen om volledig voor mijn droom te gaan. Dit was eind 2017.

 

Ik leerde mezelf steeds beter kennen en leerde ook dat ik weer mocht vertrouwen op mijn intuïtie. Dat mijn gevoeligheid niet alleen maar irritant is, maar dat ik dit en mijn intuïtieve gave juist in mag zetten om mens en dier verder te helpen. Wat een verademing! Eindelijk kon ik doen wat ik echt wilde! Mijn missie leven!

 

Wat die missie is? Een mooiere wereld door verbinding! Jij mag je weer volledig verbinden met jezelf. Jij bent precies goed zoals je bent. Als jij jezelf volledig omarmt, luistert naar jouw innerlijke wijsheid en doet wat goed is voor jou, leef jij jouw mooiste leven en ben je als vanzelf een mooi mens voor iedereen om je heen. Moet je nagaan hoe de wereld eruit zou zien als iedereen zich verbindt met zichzelf en daarmee met elkaar…

Dieren weten dit al lang. Vanuit oeroude overlevingssystemen zijn zij volledig in verbinding met zichzelf en luisteren zij áltijd naar hun innerlijke wijsheid. Hier kunnen wij mensen zo veel van leren.

Mijn missie is dan ook om deze wijsheid van de dieren in te zetten om jou te helpen jouw mooiste leven te leven. Uit je hoofd naar je hart.

Alles wat ik geleerd heb vanuit theorie en praktijk, mijn intuïtieve gave én helder weten zet ik in om jou verder te helpen op jouw pad.

Let’s connect!

Contact