Persoonlijk leiderschap trajecten

Exclusieve 1 op 1 coachtrajecten voor meer rust, richting en balans in business & life

Rust, balans en richting in jouw bedrijf en leven

Ben jij toe aan meer rust, richting en balans in jouw werk en leven? 

Ben je gedreven, maar voel je dat het anders mag? Meer in balans, meer op jouw unieke manier, maar weet je niet hoe? 

Ik weet dat het anders kan en dat gun ik jou.  

Ik gun jou een leven vol plezier, waarin jij doet waar je blij van wordt en jouw dromen waar maakt. Een leven waarin jij richting bepaalt en volledig vertrouwt op jezelf en jouw unieke talenten en gaven omarmt en daarmee de wereld mooier maakt. Een leven waarin je rust en balans ervaart in je bedrijf en leven.

Samen kijken we waar je nu staat en waar je naar toe wilt, zowel in je leven als in je business. Je gaat vanuit gemak en plezier de juiste stappen zetten voor nog meer geluk, plezier en succes.

Door middel van mijn unieke coachmethode, de inzet van paarden en mijn gave om te zien wat er voor jou klaar ligt, ga jij jouw inzichten omzetten in actie waardoor jij en je bedrijf daadwerkelijk groeien. 

Over jou

=

Je hebt een sterke intuïtie.

Je voelt en weet veel, maar je durft hier nog niet altijd op te vertrouwen. Soms twijfel je of je het juiste voelt en je pikt snel energieën van anderen op. Je verlangt er naar om te leven vanuit je intuitie. Hier volledig op te vertrouwen en van daaruit keuzes te maken en stappen te zetten die kloppen voor jou.   

=

Je hebt een groot verlangen naar vrijheid.

Je wilt jouw eigen weg gaan in dit leven. Het pad volgen dat voor jou bedoelt is. Doen waar je goed in bent en anderen daarmee helpen. Je hebt behoefte aan richting, je wilt weten wat jouw volgende stap mag zijn om écht jouw eigen weg te gaan.   

=

Je hebt een missie met je bedrijf.

Je bent je bedrijf begonnen met een missie en bent klaar om (door) te groeien, maar je weet even niet waar te beginnen en welke stappen je mag zetten. 

=

Je bent enthousiast, vindt heel veel dingen leuk en je houdt van snelheid en diepgang.

Je hebt duizend ideeën, bent altijd bezig, staat voor iedereen klaar, maar je mist daardoor soms richting en balans.

=

Je houdt van dieren en de natuur.

Je weet dat dieren en de natuur waardevolle boodschappen voor je hebben en dat niks voor niets gebeurt. Je hebt al verschillende dingen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar voelt dat je er nog nét niet bent.   

Een leven en business onder jouw voorwaarden

Je hebt fantastische plannen, je voelt dat je de wereld zo veel te bieden hebt, maar iets houdt je tegen. Misschien weet je niet waar te beginnen, misschien vind je het moeilijk je plannen te combineren met je gezinsleven of ben je bang om het nu écht anders te gaan doen.

Wat het ook is; weet dat als jij een verlangen hebt, je dit werkelijkheid kan maken. Door stap voor stap, afgestemd op je intuïtie en met een bij jou passende strategie aan de slag te gaan.

Ik help je ontzettend graag helderheid te krijgen in de stappen die je mag zetten en jouw doelen in business & life te bereiken. 

Niet vanuit de boekjes, maar afgestemd op jou. Afgestemd op hoe het past bij jou en jouw leven.

“Ik heb nog nooit zo iets bijzonders ervaren!

Het is ongelofelijk wat ik heb ervaren. Het mooie aan gecoacht te worden door een paard is dat een paard reageert op wat je echt bedoelt en niet op wat je zegt. Je kan een paard niet voor de gek houden.

Ik vond het zo bijzonder dat ik Tessa heb gevraagd om voor mijn Mastermind groepen een sessie te organiseren. Het is zó waardevol!

Tessa is een coach die extreem goed aanvoelt wat er nodig is en de juiste vragen stelt.

 Ik kan echt iedereen aanraden dit te doen. Als je voelt dat je vast loopt, boek dan een sessie bij Tessa. Je hebt letterlijk na 1 sessie al helderheid!

Tessa; ik hoop dat we nog heel lang mogen samen werken!”

Kim Munnecom

Law of Attraction expert en Businesscoach | Spreker | Podcaster

Na dit life changing traject:

=

Sta jij (weer) aan het roer van jouw leven en bedrijf;

Je weet wat je wilt, je hebt richting bepaald en je hebt stappen gezet in deze richting. Je voelt je vol zelfvertrouwen en hebt weer plezier in wat je doet. Je weet nu hoe je altijd de juiste richting kan bepalen én hoe je dit doet vanuit rust en balans. 

=

Je ervaart rust en balans in je werk en in je leven.

Je bent niet meer altijd druk en gehaast. Je weet hoe je jouw leven kan leven en je werk kan doen vanuit rust en balans. Je weet jezelf staande te houden wanneer je het druk hebt, maar nog belangrijker: je weet hoe je ervoor kan zorgen dat je het niet meer zo druk hebt en toch waanzinnige resultaten kan behalen. 

=

Vertrouw jij volledig op je intuïtie;

Je weet hoe je jouw intuïtie altijd en overal in kan zetten. Je hebt tools om te kunnen vertrouwen op je intuïtie bij het maken van keuzes voor je leven en voor je bedrijf. Je weet hoe je zuiver in je eigen energie kan blijven en hoe je weer bij jezelf komt als je hier even uit bent. 

=

Ken jij jezelf nog beter;

Je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je om gaat met jouw belemmerende overtuigingen en innerlijke criticus. Je maakt van daaruit keuzes die goed zijn voor JOU en geeft op een liefdevolle manier je grenzen aan. 

=

Weet jij jouw unieke talenten en gaven te omarmen en in te zetten;

Je verschuilt je niet langer en zet jouw talenten en gaven in om de wereld mooier te maken voor mens en dier!

Paarden wijsheid

Tijdens deze 1 op 1 coachtrajecten zet ik de wijsheid van paarden in. Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven precies zoals het voor jou bedoelt is. Coachsessies bij de paarden zijn dan ook een uniek en belangrijk onderdeel van deze trajecten.

Daarnaast zet ik mijn intuïtieve gave en helder weten in. Hierdoor komen we direct bij de kern van jouw vraag en groei jij sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

 Jij hebt jouw unieke talenten en gaven, ik coach jou deze ten volste te benutten. Ik leer jou (weer) te vertrouwen op je intuïtie en nog zuiverder waar te nemen welke stappen of keuzes jij mag maken.

 We gaan niet graven in het verleden, maar vanuit lichtheid en plezier kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt! Geen ingewikkelde processen, wél diepgaande inzichten die jou direct verder brengen!

Wat anderen zeggen

“De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.”

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

“Tessa is een hele goede luisteraar, die je de ruimte biedt om je eigen antwoorden te vinden. Ze houdt je op de juiste momenten een spiegel voor. Ze doet dit in een rustige, veilige omgeving waarin ze je helemaal op je gemak stelt. Ik heb het als een cadeautje ervaren, met hele waardevolle inzichten die ik meteen kan toepassen.”

Nicolle van Hoof

Projectleider Breinlijn Zeeland/ Ergotherapeut

“Ik heb de paardencoaching over persoonlijk leiderschap als zeer waardevol en inzichtgevend ervaren. Confronterend op een positieve manier. Tessa is een zeer open, integer en invoelend persoon. Ze zet je in je kracht!”

Frouck de Boer

Cordaan

“Tessa is een warm en vriendelijk persoon die met haar zelf doorontwikkelde trainingen iedere keer de juiste vragen stelt. Ze observeert nauwkeurig en daarbij weet ze iedere keer tot de kern bij je door te dringen. Haar paarden completeren haar verhaal naar jezelf toe. Iedere training die je volgt bij haar brengt je weer verder.”

Larisa Derikx

ABAB belastingadviseurs

De coachtrajecten

Afhankelijk van jouw vraag stemmen we af welke traject bij jou past. Al deze trajecten zijn geschikt voor jou als je voelt dat er meer in je leven en business/werk zit dan dat er nu uit komt. Je wilt weer richting, rust en balans ervaren en meer vertrouwen op je intuïtie en innerlijke wijsheid.

Je hebt behoefte aan een sparringspartner en iemand die regelmatig met je mee kijkt.

Iemand die je praktische tools geeft waar je direct verder mee kan.

Iemand die op jou en jouw plannen kan afstemmen zodat jij leert nog meer te vertrouwen op datgene wat je diep van binnen al weet.

Om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen, vraag ik je om dit intakeformulier in te vullen en hebben we een vrijblijvend intakegesprek.

 

Boost your business & life eenmalige sessie

  Een uitgebreide sessie met de paarden waarin jij helderheid krijgt over vragen en die spelen in jouw leven en werk. Je krijgt direct inzicht en duidelijkheid in de stappen die je nu mag zetten voor meer rust, richting en balans in jouw leven en werk.

Inclusief:

✓ Uitgebreide coachsessie bij de paarden (+/- 2,5 uur)

✓ Online after call (na twee weken; 60 minuten evaluatie van de sessie en boost voor de komende tijd)

997,- excl. btw.

Persoonlijk leiderschap traject 3 maanden

In dit coachtraject begeleid ik je drie maanden intensief zodat jij jouw doelen niet alleen helder krijgt, maar ook behaalt. We maken samen een plan en kijken hoe je datgene wat voor jou écht belangrijk is vorm kan geven en integreren in je leven en werk.

Inclusief:

✓ Drie maanden coaching van mij en de paarden.

✓ Drie uitgebreide coachsessies met paarden.

✓ Een online coachsessies (60 minuten)

✓ Drie maanden Whattsapp/ mail* contact met mij waarin je al je vragen kan stellen zodat je direct verder kan.

           2900,- excl. btw.

Persoonlijk leiderschap traject 6 maanden

In dit uitgebreide coachtraject gaan we samen langere tijd aan de slag om jouw doelen te bereiken. Ik ben zes maanden jouw sparringpartner, waardoor jij focus houdt op datgene wat voor jou belangrijk is.  

Inclusief:

✓ Zes maanden coaching van mij én de paarden.

✓ Vijf uitgebreide coachsessies met paarden.

✓ Drie online coachsessies (60 minuten per sessie)

✓ Zes maanden Whattsapp/ mail* contact met mij waarin je al je vragen kan stellen zodat je direct verder kan.

4900,- excl. btw.

* In al mijn coachtrajecten heb je een direct lijntje met mij via Whattsapp of mail. Hierdoor kan je direct al je vragen aan mij stellen en kan ik jou coachen zodat je direct verder kan met jouw mooie doelen. Ook check ik regelmatig even bij je in om te vragen hoe het gaat en stel ik je vragen die je direct verder brengen in je proces :-). We gaan dus écht samen een periode aan waarin we aan jouw doelen gaan werken. Durf jij het aan om er nu echt voor te gaan? Ik help je graag!

 

Veel gestelde vragen

Ik heb al verschillende coaching gevolgd om dichter bij mezelf te komen, maar ik voel dat ik er nog net niet ben, is coaching met paarden dan iets voor mij?

Ik begeleid regelmatig mensen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebben. Wat ik vaak zie is dat je de theorie dan heel goed weet, maar er met je gevoel nog niet altijd bij kan waardoor je er als het ware omheen blijft draaien.  Door de inzet van paarden ga je gegarandeerd naar je diepste gevoel, naar jouw ware ZIJN, en worden eventuele blokkades opgelost. Hierdoor WEET je het niet alleen, maar VOEL je het ook en van daaruit ga je een mega groei doormaken. Dus ja; je bent van harte welkom als jij net dat laatste zetje nodig hebt!

Ik weet niks over paarden en heb niks met paarden, is coaching met paarden dan wel iets voor mij?

Zeker! Je hoeft niks van paarden te weten (die kennis heb ik 😉 ). We gaan ook niet op de paarden zitten, maar gaan met beide benen op de grond leren van hun ongelofelijke wijsheid. Ik vertaal hun boodschappen aan jou in concrete vragen en vervolgstappen. Durf jij het aan?!

Ik ben ondernemer en wil leren de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf op basis van mijn intuitie; is deze vorm van coaching dan iets voor mij?

Ja! Ik ga je leren hoe jij altijd kan vertrouwen op jouw intuïtie. Of het gaat om het maken van het juiste programma voor jouw klanten, het afstemmen op prijzen of de volgende stap die jij mag maken. Je krijgt verschillende tools uitgereikt waardoor jij de juiste keuze kan maken voor jouw bedrijf, maar natuurlijk ook voor jouw privé situatie. Daarnaast stem ik vanuit mijn intuïtieve gave af op jou en jouw bedrijf en groei je sneller dan je vooraf had kunnen bedenken.  

Hoe en waarom worden de paarden ingezet tijdens deze coachtrajecten?

Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven. Of dit nu gaat over je privé leven of over je bedrijf of loopbaan. Tijdens de 1 op 1  coachsessies met de paarden gaan we direct naar de kern van jouw vraag. Ik begeleid de sessies en vertaal voor jou wat het paard laat zien. Je gaat voelen, zien en ervaren en van daaruit een mega transformatie doormaken. Door de sessies met de paarden gaan we sneller en bereiken we in korte tijd meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ik ben bang voor paarden, maar het coachen met paarden triggert mij wel, wat nu?

Allereerst hoef je niet bij het paard in de wei te staan om hun boodschappen te ontvangen. In de energie voelen ze jouw aanwezigheid en zullen ze jou terug geven wat nodig is. Door de prachtige en rustgevende natuur om je heen kan je ontspannen en van daaruit de boodschappen van de paarden ontvangen. Mijn ervaring is dat de meeste mensen die bij mij komen en angst voor paarden hebben, binnen korte tijd tóch bij het paard in de wei staan omdat het zo vertrouwd voelt. Daarnaast zijn de paarden waar ik mee werk niet groot en hebben ze een heel vriendelijk en rustig karakter. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag waarom je écht niet bang hoeft te zijn voor paarden. Ik beloof je, je gaat deze dieren daarna anders zien!

Wat kost een 1 op 1 coachtraject?

De 1 op 1 coachtrajecten stem ik helemaal op jou persoonlijk af. Afhankelijk van je vraag, kijken we samen wat je nodig hebt. Van daaruit kan ik je een prijs noemen voor jouw unieke traject. Maar ik kan me voorstellen dat je een richtlijn wilt ;-); een 1 op 1 traject boek je vanaf €775,-. Vraag een vrijblijvend inzicht gesprek aan zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen! 

Is in termijnen betalen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat ik jou verder kan helpen, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, denk ik heel graag met je mee en mag je in termijnen betalen. Ik gun het jou namelijk van harte! 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje en ik beantwoord jouw vraag graag!

Contact

5 + 14 =