Life changing 1 op 1 trajecten

Unieke exclusieve 1 op 1 coachtrajecten met de inzet van paarden.

Verbinding

Alles begint bij de verbinding met jezelf. Van daaruit WEET je wat je werkelijk wilt en kan je  koers bepalen. Hiervoor hoef je alleen maar terug te gaan naar je gevoel. Terug naar wat je intuïtie je ingeeft. En van daaruit afstemmen en koers bepalen.

Maar hoe dan, is het echt zo simpel? Ja! Met de juiste tools en de inzet van paarden kom je direct in verbinding met jouw gevoel en intuïtie. Van daaruit leer ik jou hoe je hier altijd en in iedere situatie naar toe terug kan en heb jij een tool voor het leven!

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Je bent enthousiast en je vindt héél veel dingen leuk, hierdoor ben je vaak druk en mis je rust, balans en richting in je leven.
 • Je hebt een missie met je bedrijf en bent klaar om (door) te groeien, maar je twijfelt welke stappen je mag zetten.
 • Je hebt een sterke intuïtie, je voelt en weet veel dingen, maar vertrouwt er nog niet altijd op.
 • Je houdt van dieren en weet dat zij mooie en waardevolle boodschappen voor je hebben.
 • Je wilt groeien vanuit de verbinding met jezelf en je intuïtie volgen.
 • Je hebt een groot hart voor mens en dier. Soms wat te groot waardoor je jezelf vergeet.
 • Je wilt jouw eigen weg gaan in dit leven, richting bepalen, maar je weet even niet wat die richting is.
 • Je wilt naar een volgend level in je leven en voelt dat je net dat laatste zetje nodig hebt in de juiste richting.
 • Je houdt van snelheid, diepgang en doorpakken.

Paarden wijsheid

Tijdens deze life changing 1 op 1 coachtrajecten zet ik de wijsheid van de paarden in. Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven vanuit rust en balans. Coachsessies bij de paarden zijn dan ook een uniek en belangrijk onderdeel van deze trajecten.

Daarnaast zet ik mijn intuïtieve gave en helder weten in. Hierdoor komen we direct bij de kern van jouw vraag en groei jij sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

 Jij hebt jouw unieke talenten en gaven, ik coach jou deze ten volste te benutten. Ik leer jou (weer) te vertrouwen op je intuïtie en nog zuiverder waar te nemen welke stappen of keuzes jij mag maken.

 We gaan niet graven in het verleden, maar vanuit lichtheid en plezier kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt! Geen ingewikkelde processen, wél diepgaande inzichten!

Na dit life changing traject:

=

Ben je vol (zelf)vertrouwen en ervaar je rust en balans in je leven;

Geen stress meer, maar richting, rust en plezier!

=

Vertrouw jij volledig op je intuïtie;

Van daaruit weet je hoe je jouw intuïtie altijd en overal in kan zetten bij het maken van keuzes voor zowel je leven als je bedrijf.

=

Sta jij (weer) aan het roer van jouw leven;

Je weet wat je wilt en hebt helder welke richting je op mag. Én je hebt daadwerkelijk stappen gezet richting jouw mooiste leven. 

=

Ken jij jezelf (nog) beter;

Vanuit de diepe verbinding met jezelf maak je de beste keuzes voor JOU, weet je wat goed voor je is en hoe je op een liefdevolle manier je grenzen aan kan geven. 

=

Ben jij volledig in verbinding met jezelf;

Van daaruit weet jij onderscheid te maken tussen welk gevoel van jou is en welke gevoelens en emoties je van een ander op pikt. Hierdoor weet jij hoe je in allerlei situaties zuiver en dicht bij jezelf kan blijven.

=

Weet jij jouw unieke talenten en gaven te omarmen en in te zetten;

Je verschuilt je niet langer en zet jouw talenten en gaven in om de wereld mooier te maken voor mens en dier!

=

Ben jij een nog mooiere versie van jezelf;

Je ziet wie je werkelijk bent en houd van jezelf met alles wat daarbij hoort!

Wat anderen zeggen;

“Ik heb nog nooit zo iets bijzonders ervaren!

Het is ongelofelijk wat ik heb ervaren. Het mooie aan gecoacht te worden door een paard is dat een paard reageert op wat je echt bedoelt en niet op wat je zegt. Je kan een paard niet voor de gek houden.

Ik vond het zo bijzonder dat ik Tessa heb gevraagd om voor mijn Mastermind groepen een sessie te organiseren. Het is zó waardevol!

Tessa is een coach die extreem goed aanvoelt wat er nodig is en de juiste vragen stelt.

 Ik kan echt iedereen aanraden dit te doen. Als je voelt dat je vast loopt, boek dan een sessie bij Tessa. Je hebt letterlijk na 1 sessie al helderheid!

Tessa; ik hoop dat we nog heel lang mogen samen werken!”

Kim Munnecom

Law of Attraction expert en Businesscoach | Spreker | Podcaster

Bekijk hier de volledige review van Kim Munnecom

“De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.”

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

“Ik heb de paardencoaching over persoonlijk leiderschap als zeer waardevol en inzichtgevend ervaren. Confronterend op een positieve manier. Tessa is een zeer open, integer en invoelend persoon. Ze zet je in je kracht!”

Frouck de Boer

Cordaan

“Tessa is een hele goede luisteraar, die je de ruimte biedt om je eigen antwoorden te vinden. Ze houdt je op de juiste momenten een spiegel voor. Ze doet dit in een rustige, veilige omgeving waarin ze je helemaal op je gemak stelt. Ik heb het als een cadeautje ervaren, met hele waardevolle inzichten die ik meteen kan toepassen.”

Nicolle van Hoof

Projectleider Breinlijn Zeeland/ Ergotherapeut

De trajecten

Afhankelijk van jouw vraag stemmen we samen af welke coaching bij jou past. Wil je een eenmalige business of life scan bij de paarden waarin we helemaal intunen op JOU en / of je bedrijf? Of wil je langduriger samenwerken met mij om je leven en/of business next level te tillen?

Vraag een gratis en vrijblijvend inzichtgesprek aan, dan kijken we samen welk traject het beste bij jou past.

Golden Business & Life scan wat krijg je allemaal;

 • 2,5 uur coaching van mij en de paarden, geheel verzorgd.
 • een after call van 45 minuten voor de puntjes op de i
 • duidelijkheid in al je vragen en heel veel energie!

Let op: alleen als je van snelheid en grote transformaties houdt!

Nieuw!!

Golden Business & Life Scan

Voel jij dat je toe bent aan een volgende stap in je leven of business?

Wil jij deepdiven in je bedrijf en in korte tijd grote stappen zetten?

Wil jij duidelijkheid in een keuze die je hebt te maken? En wil je daarin je intuïtie volgen en een keuze maken die écht bij JOU past?

Boek dan nu een Golden Business & Life scan!

Samen kijken we waar je nu staat, waar je naar toe wilt en welke stappen je daarvoor mag zetten.

We doen dit natuurlijk met de paarden op mijn prachtige locatie midden in de natuur.

 

Veel gestelde vragen

Ik heb al verschillende coaching gevolgd om dichter bij mezelf te komen, maar ik voel dat ik er nog net niet ben, is coaching met paarden dan iets voor mij?

Ik begeleid regelmatig mensen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebben. Wat ik vaak zie is dat je de theorie dan heel goed weet, maar er met je gevoel nog niet altijd bij kan waardoor je er als het ware omheen blijft draaien.  Door de inzet van paarden ga je gegarandeerd naar je diepste gevoel, naar jouw ware ZIJN, en worden eventuele blokkades opgelost. Hierdoor WEET je het niet alleen, maar VOEL je het ook en van daaruit ga je een mega groei doormaken. Dus ja; je bent van harte welkom als jij net dat laatste zetje nodig hebt!

Ik weet niks over paarden, is coaching met paarden dan wel iets voor mij?

Zeker! Je hoeft niks van paarden te weten (die kennis heb ik 😉 ). We gaan ook niet op de paarden zitten, maar gaan met beide benen op de grond leren van hun ongelofelijke wijsheid. Ik vertaal hun boodschappen aan jou in concrete vragen en vervolgstappen. Durf jij het aan?!

Ik ben ondernemer en wil leren de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf op basis van mijn intuitie; is deze vorm van coaching dan iets voor mij?

Ja! Ik ga je leren hoe jij altijd kan vertrouwen op jouw intuïtie. Of het gaat om het maken van het juiste programma voor jouw klanten, het afstemmen op prijzen of de volgende stap die jij mag maken. Je krijgt verschillende tools uitgereikt waardoor jij de juiste keuze kan maken voor jouw bedrijf, maar natuurlijk ook voor jouw privé situatie. Daarnaast stem ik vanuit mijn intuïtieve gave af op jou en jouw bedrijf en groei je sneller dan je vooraf had kunnen bedenken.  

Hoe en waarom worden de paarden ingezet tijdens deze coachtrajecten?

Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven. Of dit nu gaat over je privé leven of over je bedrijf of loopbaan. Tijdens de 1 op 1  coachsessies met de paarden gaan we direct naar de kern van jouw vraag. Ik begeleid de sessies en vertaal voor jou wat het paard laat zien. Je gaat voelen, zien en ervaren en van daaruit een mega transformatie doormaken. Door de sessies met de paarden gaan we sneller en bereiken we in korte tijd meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ik ben bang voor paarden, maar het coachen met paarden triggert mij wel, wat nu?

Allereerst hoef je niet bij het paard in de wei te staan om hun boodschappen te ontvangen. In de energie voelen ze jouw aanwezigheid en zullen ze jou terug geven wat nodig is. Door de prachtige en rustgevende natuur om je heen kan je ontspannen en van daaruit de boodschappen van de paarden ontvangen. Mijn ervaring is dat de meeste mensen die bij mij komen en angst voor paarden hebben, binnen korte tijd tóch bij het paard in de wei staan omdat het zo vertrouwd voelt. Daarnaast zijn de paarden waar ik mee werk niet groot en hebben ze een heel vriendelijk en rustig karakter. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag waarom je écht niet bang hoeft te zijn voor paarden. Ik beloof je, je gaat deze dieren daarna anders zien!

Wat kost een 1 op 1 coachtraject?

De 1 op 1 coachtrajecten stem ik helemaal op jou persoonlijk af. Afhankelijk van je vraag, kijken we samen wat je nodig hebt. Van daaruit kan ik je een prijs noemen voor jouw unieke traject. Maar ik kan me voorstellen dat je een richtlijn wilt ;-); een 1 op 1 traject boek je vanaf €775,-. Vraag een vrijblijvend inzicht gesprek aan zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen! 

Is in termijnen betalen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat ik jou verder kan helpen, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, denk ik heel graag met je mee en mag je in termijnen betalen. Ik gun het jou namelijk van harte! 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje en ik beantwoord jouw vraag graag!

Contact