Gratis video

Communiceren met Dieren

Hi, ik ben Tessa

Business & life coach en dierentolk. Mijn missie is een mooiere wereld voor mens en dier.

Als kind ontving ik (onbewust) al veel boodschappen van dieren. Waar ik ook was, ik had altijd overal dieren om mij heen en ik kon met alle dieren lezen en schrijven.

Later zag ik pas dat dit niet vanzelfsprekend is en dat ik op een hele andere manier communiceer met dieren dan de meeste mensen.

Ik ben me verder gaan verdiepen in communiceren met dieren en heb van daaruit mijn eigen methode ontwikkeld. Hiermee heb ik al vele mensen en dieren verder geholpen. Ik vind het fantastisch dat ik ook jou hier meer over mag leren!

In mijn werk als coach met paarden zet ik mijn gave ook in waardoor ik in korte tijd prachtige transformaties zie bij mijn klanten

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in (telepatisch) communiceren met dieren!

Dieren hebben ons zo veel te vertellen. Hoe tof is het als ook jij hun boodschappen kan ontvangen en met ze in gesprek kan gaan?

Maar wat is nou precies communiceren met dieren? Hoe werkt het? En wanneer en hoe kan je het inzetten?

Om antwoord te geven op deze vragen heb ik een korte video voor je opgenomen.

Ben jij benieuwd naar deze video en wil je meer weten over het communiceren met dieren? 

Laat dan hier je naam en emailadres achter dan ontvang je de video in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Over Animal Talk

“Ik wil je nogmaals bedanken!!! Ik ben zo blij dat ik mee doe, de dieren en de boodschappen brengen zoveel plezier, herkenning en erkenning!

M’n hart staat in vuur en vlam van alles wat ik zie, voel en wat 100% raakt.

Ongelooflijk mooi hoe je de boodschappen ontvangt, ze aan ons doorgeeft of juist ons aanmoedigt om zelf te voelen en te ervaren, het vertrouwen wat je geeft dat alles kan, mag en oke is en het pure enthousiasme en de tijd die je er in steekt….

MAGISCHE COMBINATIE! 

Marlein van Sambeek

Ik ben ingestapt in Animal Talk omdat communiceren met dieren al heel lang op mijn wensenlijstje staat. Als gedragsbioloog en natuurgeneeskundige help ik in mijn praktijk katten en hun baasjes. Hoe tof zou het zijn als ik niet alleen met de baasjes kan praten maar ook met de katten zelf. Zodat ik nog meer beestjes gelukkig kan maken.

Vooraf had ik wel twijfels of ik dit zou kunnen en niet teveel in mijn hoofd zou blijven zitten. Tessa gaf mij het vertrouwen dat ook ik dit kan.

Ik vond het programma heel waardevol. Tessa heeft een hele fijne energie dat geeft al een stukje vertrouwen. Er zit een fijne opbouw in het programma die je handvatten geeft om echt te gaan communiceren met dieren. Als mama van een jong gezin mis ik soms de rust om echt te gaan zitten en te oefenen met de dieren maar ik heb zeker mogen ervaren dat ook ík kan communiceren met dieren en dit in kan zetten voor mijn klanten! Dus op naar nog veel meer mooie gesprekken met de dieren!

Ebel Pieters

Wetenschappelijk opgeleid kattenexpert en natuurgeneeskundige, www.kateigen.nl

Meld je nu aan!

Zet vandaag nog de eerste stap en ontdek hoe ook jij kunt leren communiceren met dieren. Na aanmelding ontvang je de video direct in je mailbox!

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Wat anderen zeggen over Animal Talk