Golden Circle

Begeef je in de ‘golden circle’ van de paardenkudde en ontdek welke waardevolle inzichten er voor jou klaar liggen

Waardevolle inzichten voor jou en je bedrijf

Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf? Een moment om even stil te staan bij jezelf en je business? Een moment om even naar binnen te keren en te voelen wat op dit moment écht belangrijk is voor jou zodat je daarna vol energie en geïnspireerd weer verder kan?

Dan ben je van harte welkom tijdens de ‘Golden Circle’.

Tijdens de Golden Circle coach ik je twee uur tussen de paarden. Je ontvangt prachtige inzichten en mooie boodschappen waar je direct mee verder kan.

Je komt terug bij jezelf, ontspant en geniet waardoor alles weer gaat stromen.

Je kan met een gerichte vraag komen, maar ook open de kudde instappen en je laten verassen door wat de paarden en de natuur je te vertellen hebben.

Tessa Deen paardencoaching

Voor wie?

=

Voor jou als je even niet weet wat jouw volgende stap mag zijn leven of business.

Je twijfelt en denkt veel na over wat jouw volgende stap mag zijn. Tijd om uit je hoofd te komen en te voelen! Daar zit al jouw wijsheid en de paarden helpen je dit herinneren. Het paard ziet jou, wie je werkelijk bent en voelt precies aan welke stap het beste bij jou past. In zijn bij zijn ga jij dat ook voelen. Volg het paard, loop met hem mee en ontdek al lopend welke weg je mag gaan.

=

Voor jou als je behoefte hebt aan een moment voor jezelf.

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Klinkt dit jou bekend in de oren? Gun jezelf dan de rust van de paardenkudde en de natuur en sluit aan bij de Golden Circle. Kijk naar Joy die heerlijk in het gras ligt, zie de paarden grazen en genieten, je kan niet anders dan mee in hun energie. Gegarandeerd ga je ontspannen en met nieuwe energie naar huis.

=

Voor jou als je interesse hebt in een coachtraject bij mij en wilt ervaren of mijn methode bij jou past.

Tijdens de Golden Circle ervaar je mijn manier van coachen. Een fantastische manier om te kijken of dit bij je past. Mocht dit zo zijn, dan plannen we een call om te kijken of we een match zijn en hoe ik jou kan helpen. Starten we een traject? Dan krijg je de investering van de Golden Circle als korting op de investering van het traject.

=

Voor jou als je mij al langer volgt.

Je volgt mij al langer en wil eigenlijk ook wel eens komen genieten op de fijne plek die je op al mijn video’s voorbij ziet komen. Weet dan dat ik het geweldig vind om jou ‘live’ te ontmoeten en de boodschappen van de dieren aan jou door te geven! Ik hoop je te zien! 

=

Voor jou als als je mee doet aan Animal Talk

Doe je mee aan Animal Talk en wil je graag een ‘live’ moment mee maken en andere dierenliefhebbers ontmoeten? Je bent van harte welkom! Ik vind het namelijk ook te gek om jou écht te ontmoeten!

“Ik heb nog nooit zo iets bijzonders ervaren!

Het is ongelofelijk wat ik heb ervaren. Het mooie aan gecoacht te worden door een paard is dat een paard reageert op wat je echt bedoelt en niet op wat je zegt. Je kan een paard niet voor de gek houden.

Ik vond het zo bijzonder dat ik Tessa heb gevraagd om voor mijn Mastermind groepen een sessie te organiseren. Het is zó waardevol!

Tessa is een coach die extreem goed aanvoelt wat er nodig is en de juiste vragen stelt.

 Ik kan echt iedereen aanraden dit te doen. Als je voelt dat je vast loopt, boek dan een sessie bij Tessa. Je hebt letterlijk na 1 sessie al helderheid!

Tessa; ik hoop dat we nog heel lang mogen samen werken!”

Kim Munnecom

Law of Attraction expert en Businesscoach | Spreker | Podcaster

Waar en Wanneer? 

De Golden Circle vindt plaats op een prachtige plek midden in de natuur in Nuenen (vlakbij Eindhoven). Je gaat in een kleine groep (maximaal 8 personen) genieten van de wijsheid van de kudde.

Aan de rand van het bos, tussen de paarden, ga je op een unieke manier inzichten en antwoorden ontvangen op jouw (business) vragen.

Nieuwe data 2024:

Plaats: Nuenen

Investering: 97,- ex btw. per persoon per Golden Circle. Klik op de betreffende data om een kaartje te kopen.

Na aanmelding ontvang je alle info. Heb je een vraag? Stuur mij gerust een berichtje!