Communiceren met dieren

Mini programma: ‘dé drie belangrijkste dingen die je moet weten als je wilt communiceren met dieren’.

Alle dieren hebben een stem, je hoeft alleen maar te luisteren.

~ Tessa

Wil jij leren wat dé drie belangrijkste dingen zijn in het communiceren met dieren? 

Wanneer je (telepatisch) gaat communiceren met dieren zijn er drie dingen super belangrijk.

Deze drie dingen komen iedere keer terug wanneer ik readings doe en wanneer ik mensen leer communiceren met dieren. 

Niks zweverigs, maar gewoon heldere concrete thema’s waar je iets mee kan.

Ben jij benieuwd naar deze drie thema’s en wil jij leren communiceren met dieren? Dan is deze mini training er voor jou!

Door deze drie belangrijke dingen te weten en te integreren in het communiceren met dieren, maak jij op een nog dieper level contact met (jouw) dieren.  

 Are you in? 

 

Voor wie?

=

Voor jou als je nieuwsgierig bent naar het communiceren met dieren.

Je hebt interesse in het communiceren met dieren en je wilt hier meer over weten. Dan is deze mini cursus een prachtige introductie.

=

Voor jou als je al boodschappen ontvangt, maar soms twijfelt of het klopt wat je door krijgt.

Je voelt een diepe band met dieren en je hebt het gevoel dat je ze begrijpt zonder woorden, maar je twijfelt soms of het klopt wat je door krijgt. Door deze drie dingen te leren, vertrouw jij straks nog meer op jezelf!

=

Voor jou als je nieuwsgierig bent naar het Animal Talk programma.

In het Animal Talk programma neem ik je mee in de magische wereld van communiceren met dieren. Met meer dan 11 uitgebreide modules, meer dan 20 video’s, en ruim 25 uur aan opnames van QA-sessies is dit een mega uitgebreid programma. Twijfel je nog of Animal Talk iets voor je is? Dan is dit mini programma een hele mooie introductie waarin je mijn werkwijze leert kennen. En als je na dit mini programma besluit deel te nemen aan  Animal Talk, dan vind je in het e-book een kortingscode van 25,- voor het volledige programma!

Wat anderen zeggen over Animal Talk

“Ik wil je nogmaals bedanken!!! Ik ben zo blij dat ik mee doe, de dieren en de boodschappen brengen zoveel plezier, herkenning en erkenning!

M’n hart staat in vuur en vlam van alles wat ik zie, voel en wat 100% raakt.

Ongelooflijk mooi hoe je de boodschappen ontvangt, ze aan ons doorgeeft of juist ons aanmoedigt om zelf te voelen en te ervaren, het vertrouwen wat je geeft dat alles kan, mag en oke is en het pure enthousiasme en de tijd die je er in steekt….

MAGISCHE COMBINATIE! 

Marlein van Sambeek

Ik ben ingestapt in Animal Talk omdat communiceren met dieren al heel lang op mijn wensenlijstje staat. Als gedragsbioloog en natuurgeneeskundige help ik in mijn praktijk katten en hun baasjes. Hoe tof zou het zijn als ik niet alleen met de baasjes kan praten maar ook met de katten zelf. Zodat ik nog meer beestjes gelukkig kan maken.

Vooraf had ik wel twijfels of ik dit zou kunnen en niet teveel in mijn hoofd zou blijven zitten. Tessa gaf mij het vertrouwen dat ook ik dit kan.

Ik vond het programma heel waardevol. Tessa heeft een hele fijne energie dat geeft al een stukje vertrouwen. Er zit een fijne opbouw in het programma die je handvatten geeft om echt te gaan communiceren met dieren. Als mama van een jong gezin mis ik soms de rust om echt te gaan zitten en te oefenen met de dieren maar ik heb zeker mogen ervaren dat ook ík kan communiceren met dieren en dit in kan zetten voor mijn klanten! Dus op naar nog veel meer mooie gesprekken met de dieren!

Ebel Pieters

Wetenschappelijk opgeleid kattenexpert en natuurgeneeskundige, www.kateigen.nl

De inhoud

De inhoud van het programma bestaat uit een werkboek van 25 pagina’s en meerdere video’s waarin ik je de drie belangrijkste dingen vertel die je moet weten als je wilt communiceren met dieren.

Het werkboek en alle video’s vind je terug in de online leeromgeving waar je na je aankoop direct toegang tot krijgt.

Je ontdekt hoe je op een dieper niveau kunt verbinden en communiceren met de dieren om je heen.

Je leert je bewust te worden van wat je nu al oppikt en je versterkt je intuïtie.

 

 

  Wat krijg je allemaal?

  ✔ Levenslang toegang tot de online leeromgeving met alle video’s en het werkboek zodat je meteen aan de slag kan.

  ✔ Werkboek van 25 pagina´s

  ✔ Meerdere korte video´s over het communiceren met dieren.

  Extra! Je krijgt nu bij het kopen van dit mini programma een kortingscode van maar liefst 25,- voor het Animal Talk programma.  

  Normaal 48,-  
  Nu tijdelijk voor slechts 27,- *

  * excl. btw.

  Let’s connect!