Animal Talk Membership

Word lid van de Animal Talk community waar je al je vragen rondom het communiceren met dieren aan mij kan stellen. 

Join the club!

Ontvang jij al regelmatig boodschappen van de dieren? Werk je als dierentolk? Of heb je misschien al een cursus ‘communiceren met dieren’ gevolgd, maar voel je je soms nog onzeker of je de boodschappen wel juist ontvangt?

Ik kan me voorstellen dat je soms vragen hebt; klopt het wel wat ik door krijg, zie en voel ik het juiste en wat kan ik met deze info? Dan is de community van Animal Talk echt iets voor jou!

Omdat ik als geen ander weet hoe fijn het is om gecoacht en begeleid te worden in het communiceren met dieren heb ik deze community (op Instagram) opgericht.

In deze community kan je al je vragen aan mij stellen. Ik beantwoord deze vragen twee keer per maand door middel van een Q&A.

Daarnaast kan je in deze groep oefenen en connecten met gelijkgestemden. Hoe fijn is dat?

Ben je helemaal nieuw in de wereld van communiceren met dieren? Start dan met het Animal Talk programma waarin ik jou stap voor stap leer communiceren met dieren. Je krijgt bij dit programma nu drie maanden tot de community cadeau.

Voor wie?

=

Voor jou als je meer zekerheid wilt krijgen in het communiceren met dieren.

Je hebt een diepe connectie met dieren. Je voelt haarfijn aan wat ze nodig hebben of bedoelen, maar je voelt je soms nog onzeker of je de dingen juist ontvangt, ziet en voelt. In deze community krijg je meer zekerheid en ga jij ontdekken dat je écht iets te betekenen hebt voor de dieren!

=

Voor jou als je als dierentolk werkt of wil gaan werken.

Je werkt als dierentolk of wil dit gaan doen, maar je mist soms een sparringspartner en gelijkgestemden. Je wilt je graag verbinden met ander dierenliefhebbers, kunnen oefenen en al je vragen kunnen stellen. Dat kan in deze community, join the club!

=

Je wilt je verder verdiepen in het communiceren met dieren.

Je communiceert al met dieren, maar wilt je hier verder in verdiepen. Je wilt meer ervaring opdoen en samen oefenen. Je wilt alles weten wat er te weten valt en al je vragen kunnen stellen. Stap in de community en maak een mega sprong in jouw ontwikkeling als dierentolk.

=

Je wilt heel graag meer doen in het communiceren met dieren.

Je kan communiceren met dieren en je wilt hier graag meer mee gaan doen, maar je weet niet zo goed hoe. In deze community word je gemotiveerd en krijg je de kans om al je vragen te stellen wanneer je ergens tegenaan loopt. Hier kun je direct in contact komen met gelijkgestemden die dezelfde passie delen. Hierdoor ga jij écht doen wat de bedoeling is; meer communiceren met dieren!

Wat anderen zeggen over Animal Talk en de community

“Ik wil je nogmaals bedanken!!! Ik ben zo blij dat ik mee doe, de dieren en de boodschappen brengen zoveel plezier, herkenning en erkenning!

M’n hart staat in vuur en vlam van alles wat ik zie, voel en wat 100% raakt.

Ongelooflijk mooi hoe je de boodschappen ontvangt, ze aan ons doorgeeft of juist ons aanmoedigt om zelf te voelen en te ervaren, het vertrouwen wat je geeft dat alles kan, mag en oke is en het pure enthousiasme en de tijd die je er in steekt….

MAGISCHE COMBINATIE! 

Marlein van Sambeek

Ik ben ingestapt in Animal Talk omdat communiceren met dieren al heel lang op mijn wensenlijstje staat. Als gedragsbioloog en natuurgeneeskundige help ik in mijn praktijk katten en hun baasjes. Hoe tof zou het zijn als ik niet alleen met de baasjes kan praten maar ook met de katten zelf. Zodat ik nog meer beestjes gelukkig kan maken.

Vooraf had ik wel twijfels of ik dit zou kunnen en niet teveel in mijn hoofd zou blijven zitten. Tessa gaf mij het vertrouwen dat ook ik dit kan.

Ik vond het programma heel waardevol. Tessa heeft een hele fijne energie dat geeft al een stukje vertrouwen. Er zit een fijne opbouw in het programma die je handvatten geeft om echt te gaan communiceren met dieren. Als mama van een jong gezin mis ik soms de rust om echt te gaan zitten en te oefenen met de dieren maar ik heb zeker mogen ervaren dat ook ík kan communiceren met dieren en dit in kan zetten voor mijn klanten! Dus op naar nog veel meer mooie gesprekken met de dieren!

Ebel Pieters

Wetenschappelijk opgeleid kattenexpert en natuurgeneeskundige, www.kateigen.nl

De community

De community is een besloten account op Instagram waar je direct toegang tot krijgt na het afsluiten van jouw abonnement. 

In deze community kan je al je vragen aan mij stellen. Twee keer per maand kom ik online in de groep en beantwoord ik alle vragen en stemmen we samen af op de dieren.

Het is geen probleem als je er een keer niet bij kan zijn. Alle Q&A’s worden opgenomen en kan je dus later terug kijken wanneer het jou uit komt.

Alle Q&A’s van de afgelopen maanden zijn ook terug te vinden (meer dan 35 uur aan video’s). Dus na aanmelding heb je direct iets te doen ;-). 

In deze community vind je gelijkgestemden die net als jij een grote liefde voor dieren hebben. Je kan met hen je vragen en ervaringen delen, maar ook heel veel oefenen en elkaar helpen. Hoe fijn is dat?

En natuurlijk zijn ook de dieren van de partij!

Wat anderen zeggen

Het membership

✔ Direct toegang tot de besloten community op Instagram.

✔ Volledig online, dus lekker vanuit je eigen huis.

✔ Twee keer per maand een uitgebreide Q&A waarin ik alle vragen beantwoord, we samen oefenen en je nieuwe tools leert.

✔ Nu al meer dan 35 uur aan video’s in de community (dit wordt iedere maand meer).

✔ Je kan continu je vragen stellen, ik kom er op terug in de eerst volgende Q&A.

✔ Connecten en oefenen met gelijkgestemden.

✔ Abonnement maandelijks opzegbaar.

 

Normaal 47,-  per maand
Nu tijdelijk voor slechts 27,- per maand*

* excl. btw.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je blijft het bedrag van 27,- per maand betalen tot opzegging, dus ook als de prijs omhoog gaat blijf jij maar 27,- per maand betalen. 

Ik doe mee!

Nieuw veld

10 + 3 =