POP training

Persoonlijke Ontwikkeling met Paardenkracht.

Een Unieke geaccrediteerde training!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

 Sta jij op een punt in je werk of leven waarin je op zoek bent naar richting? Wil jij kijken waar je nu staat, waar je naar toe wilt en wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken? 

Tijdens deze POP training gaan wij (Ingrid Bijlmakers en Tessa Deen) jou door middel van verschillende oefeningen, opdrachten en coaching met paarden helpen jouw (Persoonlijk Ontwikkel) Plan voor de toekomst te maken.  

Het coachen met paarden maakt deze training uniek. De paarden voelen direct aan wat bij jou past en wat niet. Door jouw Persoonlijk Ontwikkel Plan continu te checken bij de paarden, krijg je een plan dat écht bij JOU past en waarmee je direct aan de slag wilt!

Ben jij erbij?

~ Ingrid & Tessa

Unieke geaccrediteerde training!

(ADAP 16 punten, V&VN 10 punten)

Na deze training

=

Heb jij een Persoonlijk OntwikkelPlan dat bij JOUW persoonlijke groei en ambities past

je hebt een  persoonlijk ontwikkel- en actieplan geformuleerd op basis van korte en lange termijndoelen, acties en resultaat. Geen saai plan, maar een plan waar alleen maar doelen in staan waar jij blij van wordt, waar je direct mee aan de slag wilt gaan en waarvan je ieder succes gaat vieren!

=

Weet jij wat jouw unieke talenten en kwaliteiten zijn.

aan de hand van de CliftonStrengths talentest heb jij inzicht in  jouw unieke talenten. Je krijgt een uitgebreide toelichting op jouw talentenpakket waardoor je nog beter weet hoe je jouw unieke talenten in kan zetten in zowel werk als privé.

=

Heb jij inzicht in jouw valkuilen en uitdagingen

 je weet je valkuilen en uitdagingen te beschrijven aan de hand van concrete werksituaties. Je hebt inzicht in wat voor jou energiegevers en slurpers zijn en je weet hoe hiermee om te gaan. 

=

Ken jij jezelf nog beter!

Je heb jezelf nog beter leren kennen, je weet waar je energie van krijgt en wat je nodig hebt om je werk met plezier te doen!

=

Ben jij een unieke ervaring rijker die je je hele leven met je mee neemt!

de inzet van paarden tijdens deze training is ontzettend bijzonder deze vergeet je nooit meer.

Wat anderen zeggen over deze training

“Wat een bijzondere ervaring! De paarden geven je direct feedback waardoor je heel snel tot de kern komt. Zonder oordeel, gewoon zoals het is. De rust van Tessa en het enthousiasme van Ingrid vullen elkaar perfect aan, waarbij de begeleiding door beide coaches laagdrempelig en naadloos op je behoefte aansluit. De training heeft mij geleerd dat ik uit mag gaan van mijn talenten in plaats van steeds mijn zwaktes op te zoeken. Hierdoor sta ik sterker in de keuzes die ik maak.

Deze training is een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, die voor een lastige keuze staat of die een persoonlijk ontwikkelplan wil opstellen. In een mooie, rustige en sfeervolle omgeving maak je contact met de paarden, waarbij je zelf bepaalt hoe nabij je komt. De trainers begeleiden je op een deskundige manier in je zoektocht en de paarden geven je direct feedback. Hierdoor kun je niemand (inclusief jezelf) voor de gek houden en kom je tot een écht doeltreffend plan. Soms blijkt dat iets heel anders te zijn dan wat je vooraf dacht.”

Mieke Adams

Ergotherapeut, Vitalis WoonZorg groep

“Wow! Bizar! Concreet! En recht voor zijn raap! Dat vat mijn dag geloof ik wel samen. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten van een coachingsdag met paarden, een POP APK.
Zweverig en vaag waren toch echt de eerste woorden die in me op kwamen. Vooral niks voor dit nuchtere type.
En dit was het beste wat ik had kunnen doen.
Je kan alleen maar jezelf zijn, al het andere filteren deze prachtdieren weg. En tegelijkertijd krijg je wat je nodig hebt. In mijn geval vooral een hoop duwtjes in de rug!
En Tessa en Ingrid helpen dan ook nog eens om het om te zetten naar concrete stappen.
Ik sta te trappelen om met het plan de komende tijd aan de slag te gaan.”

Pauline van Gorp

Manager revalidatie, Vitalis WoonZorg groep

Wat de POP APK training mij gebracht heeft, is eigenlijk bijna niet in woorden te vatten. Er is voor, tijdens en na de training zoveel gebeurd op zowel professioneel als persoonlijk vlak. De training heeft mij geholpen om mijn (zelf)vertrouwen weer terug te vinden en de focus op mijn kwaliteiten te leggen. Het vervelende kritische stemmetje in mijn hoofd is lekker de mond gesnoerd! De fijne, open en laagdrempelige sfeer die gecreëerd werd door Ingrid, Tessa, de dieren en de natuur, was alles wat ik nodig had om weer écht tot mijzelf te komen. Wat wil ik, wat kan ik, wat heb ik nodig? Dankzij de training heb ik mezelf weer teruggevonden. Ik mag er zijn, ik heb iets te bieden! Zoveel dank aan Ingrid, Tessa en de dieren om dat weer in te kunnen zien! 

De POP APK training is een ervaring die ik iedereen zou gunnen. De combinatie van de coaching door passievolle en ervaren trainers met de eerlijke (niet-oordelende) spiegeling door de dieren is ontzettend waardevol en bijzonder.

Merel Brouwer

Ergotherapeut, Accolade Zorg

Een onverwachte ervaring die ik iedereen aanraad, zowel professionals als de “normale man”, de training gaf mij inzicht in mijn talenten en valkuilen.

Ik zou deze training zeker aanraden!

Nicolai Woudenberg

Podotherapeut, Podotherapie de Loper

“Ik heb nog steeds een overweldigend gevoel na de trainingsdag. Bijzonder dat ik dat lange tijd niet heb kunnen voelen. Echt zo bijzonder!! Nu zorgen dat ik het niet kwijt raak en er goede dingen mee doe.

Tineke Beukers

Logopedist, Laverhof

“Ik was vantevoren erg nieuwsgierig naar wat een paard kan bijdragen aan mijn ontwikkeling. Het paard reageerde sterk en spiegelde mijn eigen onrust. Toen ik een paar besluiten had genomen kwam ik tot rust en de paarden ook. Heel bijzonder om mee te maken.

Ik zou deze training zeker aanraden, in deze tijd van evidencebased werken en SMART doelen stellen geeft deze training een verfrissende invalshoek.

Annemarie

Ergotherapeut

Het programma

Het programma bestaat uit een live trainingsdag bij de paarden en een online leeromgeving.

Voorafgaand aan de trainingsdag krijg je een aantal voorbereidende opdrachten en een online talententest. Na de training krijg je ook nog een aantal oefeningen en opdrachten om met plezier met jouw POP aan de slag te gaan. Ook staan Ingrid en Tessa altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Wij coachen jou in jouw eigen proces en in jouw tempo. We stemmen continu af waar je staat en wat je nodig hebt om verder te groeien.

De paarden staan op een prachtige locatie midden in de natuur. De natuur, rust en ruimte om je heen is echt een cadeau aan jezelf!

Tijdens de trainingsdag gaan we door middel van verschillende oefeningen, opdrachten en coachsessies met de paarden jouw persoonlijk plan vormgeven.

Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk en omdat we willen dat jij alles uit deze training haalt, werken we in kleine groepen van maximaal zes deelnemers.

De trainingsdag is geheel verzorgd, inclusief een heerlijke vegetarische lunch.

 

Voor jou?

Dit programma is voor jou als je:

=

houdt van diepgang en in korte tijd grote stappen wilt zetten.

=

je op zoek bent naar richting, uitdaging en balans in je leven en of werk.

=

van eerlijke liefdevolle spiegels houdt en het aandurft om naar jezelf en de toekomst te kijken.

=

inzicht wilt in jouw talenten en hoe je deze in kan zetten in verschillende situaties

=

je werk met plezier wilt blijven doen

=

op zoek bent naar nieuwe uitdagingen in je werk

=

inzicht wilt in welke taken, banen en opdrachten écht bij jou passen.

=

(weer) energie wilt krijgen van je werk.

=

Als je jezelf een prachtige training in de natuur gunt.

Praktische informatie

  •  Data 2022 (10.00-16.00):

– 18 januari (vol)

– 22 maart (vol)

– 10 mei (vol)

– 23 juni (vol)

– 1 september (Let op: dit is de aller laatste keer dat we deze bijzonder training geven! Dus grijp je kans als je mee wilt doen. Nog twee plekken beschikbaar)

  • Locatie trainingsdag: Nuenen
  • Investering: € 595,- excl. btw.

* Maximaal 6 personen per training

Wat krijg je allemaal?

  • Online leeromgeving met voorbereidende opdrachten
  • Compleet verzorgde trainingsdag bij de paarden
  • Talententest; met uitgebreide toelichting
  • Werkboek
  • Accreditatie (ADAP 16 punten en V&VN 8 punten)

Eén dag.

In de natuur.

Doelgericht aan de slag.

Zes cursisten, twee coaches, vier paarden.

Jouw persoonlijk proces staat voorop!

Nieuwe inzichten als basis van jouw ontwikkelplan.

Jouw toekomst.

Zet mooie stappen in jouw carrière.

Maak jouw POP.

Met paardenkracht!

Unieke geaccrediteerde training voor iedereen die van persoonlijke ontwikkeling houdt!

Schrijf je direct in of stel je vraag

3 + 12 =

Volg ons op social media