Mastermind

Coachen met paarden, de verdieping

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched, they must be felt with the heart.

Helen Keller

Herken jij jezelf in het volgende?

v

Voel jij een diepe verbinding met dieren en wil je graag met hun wijsheid werken?

Je wilt mensen en dieren verder helpen, je voelt dat je hier (nog) meer in te doen hebt en dat jij die die verbinder bent tussen mens en dier. 

v

Ben jij (paarden) coach en wil jij meer verdieping in jouw trajecten?

Je voelt dat er meer is, je wilt nóg beter leren begrijpen wat jouw dieren laten zien tijdens coachsessies en trainingen om van daaruit treffende vragen te kunnen stellen aan jouw klanten. Je wilt op een dieper level samenwerken en communiceren met jouw dieren. Daarnaast wil je jouw talenten en intuïtie nog meer inzetten tijdens de trainingen die je geeft. 

v

Je werkt als coach, trainer of therapeut en je wilt leren hoe je de wijsheid van paarden ( en andere dieren) in kan zetten in coachtrajecten of trainingen.

Je ziet en weet welke meerwaarde het werken met dieren heeft op mensen en je wilt graag leren hoe je deze wijsheid van de dieren ook binnen jouw bedrijf voor jouw klanten in kan zetten.

v

Heb jij altijd al het gevoel met dieren te willen werken, maar weet je niet precies hoe of wat?

Je grootste droom is om met dieren te werken, maar je weet niet precies hoe en waar te beginnen. Ontdek waar jouw passie en talent ligt op dit gebied en hoe jij vandaaruit jouw bedrijf met plezier en vertrouwen kan opbouwen of kan laten groeien.

v

Wil jij leren hoe jij jouw bedrijf waar je werkt met mens en dier succesvol kan laten groeien?

Leer hoe je vanuit je intuïtie keuzes maakt voor jouw bedrijf en vandaaruit je bedrijf laat groeien. Door te ondernemen vanuit je intuïtie, heb je een bedrijf dat helemaal bij jou past, een bedrijf dat helpt je missie waar te maken én een bedrijf waar je goed van kan leven! 

Dat kan!

Heel graag deel ik tijdens deze drie maanden durende mastermind mijn kennis en kunde met jou. Daarnaast stem ik, vanuit  mijn helder weten, af op jou, jouw missie en jouw bedrijf zodat jij op een (nog) hoger level mens en dier verder kan helpen!

Tijdens dit programma ga ik je leren om vanuit jouw intuïtie contact te maken met het paard (en andere dieren en elementen uit de natuur), zodat je afgestemd door krijgt wat er gezien, gehoord of gevraagd mag worden tijdens coachsessies.

Daarnaast ga je je ook persoonlijk ontwikkelen. Je komt (nog meer) in verbinding met jezelf en ontdekt van daaruit jouw unieke werkwijze en hoe je dit in kan zetten om jouw bedrijf op te zetten of verder te laten groeien.

 

 

Wat zit er allemaal in het programma?

Persoonlijke ontwikkeling

 Jouw persoonlijke ontwikkeling speelt een grote rol deze drie maanden. Je komt (nog meer) in verbinding met jezelf en ontdekt van daaruit jouw unieke werkwijze en hoe je dit in kan zetten om jezelf en jouw bedrijf verder te laten groeien.

Communiceren met dieren

Je gaat leren hoe je op telepatisch niveau kan communiceren met dieren. Hoe maak je dit contact? Hoe en wanneer kan je dit inzetten? Ik leer het je allemaal!

Coachen met paarden

Het coachen met paarden komt op verschillende manieren aan bod. Natuurlijk het coachen met paarden zelf; hoe creëer je magische momenten tussen paard en coachee. Maar ook; hoe zorg je ervoor dat jouw coachpaard(en) gezond blijven?

Na deze mastermind…

=

Weet jij hoe je de wijsheid van paarden (en andere dieren) in kan zetten tijdens coaching.

=

Heb jij jezelf nog beter leren kennen. Je weet wat jouw unieke gaven en talenten zijn en hoe je deze in kan zetten voor een mooiere wereld voor mens en dier.

=

Kan jij de boodschappen van de paarden vertalen naar heldere en concrete vragen aan jouw klant.

=

Kan jij intuïtief communiceren met dieren, ja echt dat kan jij ook!

=

Weet jij hoe je af kan stemmen op de dieren die jou helpen tijdens het coachen en hoe je van hieruit gerichte vragen kan stellen aan jouw klanten.

=

Weet jij wat jouw paard(en) nodig heeft om vanuit rust en plezier te coachen.

=

Heb jij een nog diepere band en samenwerking met jouw dier(en)

=

Weet jij wat jouw unieke manier van coachen is, hoe je daarin dicht bij jezelf kan blijven en hoe je dit in kan zetten om jouw bedrijf neer te zetten of verder te laten groeien.

=

Ben je helemaal in flow, geïnspireerd en vol energie om de volgende mooie stappen in jouw leven en business te zetten.

Wat anderen zeggen;

“Door de Mastermind ben ik veel zekerder geworden tijdens de coachsessies die ik geef. Ik was altijd zenuwachtige en wat onzeker als er iemand bij me kwam voor paardencoaching.

Dit is nu weg. Ik ervaar zoveel rust, door deze rust kan ik nog beter voelen wat de paarden willen vertellen.

Ik vond het heel fijn dat ik alles op mijn manier mocht doen. Ieder mens is uniek en dit voelt Tessa feilloos aan.

Charlot Reimert

Coach bij Wild Healing Coach

Ik had niet verwacht dat ik in 3 maanden tijd zo’n enorme stappen zou maken.

Mijn wens was om te gaan coachen met mijn paard. En dat doe ik nu ook! Ik heb al prachtige sessies gehad.

Mijn intuïtie is zo sterk ontwikkeld in de afgelopen 3 maanden, dat had ik zeker niet verwacht. Ook niet gedacht dat ik deze gave zo in me had. Tessa heeft dit naar boven gebracht en ervoor gezorgd dat ik volledig kan vertrouwen op mijn intuïtie.

Ik ben Tessa super dankbaar. Ze is zo’n betrokken en liefdevol bijzonder mens.

Ik raad de Mastermind iedereen aan!

Nathalie Goede

Orthomoleculair therapeut en coach

“De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.”

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

Het programma:

Afhankelijk van waar je staat en wat je behoefte is kan je drie of zes maanden mee doen met dit programma. Samen met jou stem ik af wat voor jou de bedoeling is. 

In het programma zitten vier live dagen bij de paarden waarin je in een kleine groep gelijkgestemden een hele dag gaat leren over jezelf, het coachen met paarden, communiceren met dieren, leven vanuit je intuitie en nog véél meer! 

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop, daaarom werk ik tijdens de live dagen in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers per dag. Hierdoor ga jij in korte tijd grote stappen zetten in alles wat voor jou belangrijk is. 

Deze dagen zijn  geheel verzorgd, inclusief een heerlijke vegetarische lunch.

Daarnaast is er een deel online. Regelmatig geef ik online een Q & A waarin ik je vragen beantwoord en je coach in jouw proces. In de whattsappgroep van de Mastermind kan je al je vragen kwijt en post ik regelmatig een boodschap afgestemd op jou en de groep.

Voor jou?

Deze mastermind is voor jou als je:

N

Gelooft in de kracht en wijsheid van dieren en wilt leren hoe je hun prachtige boodschappen kan vertalen en (nog meer) in kan zetten voor jouw klanten

N

Dierenwelzijn super belangrijk vindt.

N

Next level wilt leren samenwerken met jouw dier tijdens coachsessies.

N

Weet dat je op telepathisch niveau met dieren kan communiceren en jezelf hierin (nog meer) wilt ontwikkelen (twijfel je hierover? Kijk dan even bij veel gestelde vragen ;-))

N

Je wilt leren coachen met paarden, andere dieren en de natuur.

N

Je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde en je wilt leren hier (nog) beter op af te stemmen

N

Als je houdt van persoonlijke ontwikkeling en wilt groeien!

Deze mastermind is NIET voor jou als je:

Q

Niet bereidt bent om naar je eigen proces te kijken

Q

Blijft hangen in ‘ja maar’ en overal beperkingen ziet

Q

Alleen maar strategieën of wetenschappelijk onderbouwde methoden wilt leren.

Q

Niet van diepgang houdt.

Interesse?

Heb je interesse in deze bijzondere Mastermind of wil je graag deelnemen?

Dan ga ik graag met je in gesprek!

Omdat ik het erg belangrijk vind dat de energie in de groep goed is heb ik met iedere deelnemer een persoonlijk gesprek om te kijken of de wederzijdse verwachtingen kloppen en ik je met veel plezier verder kan helpen op jouw pad!

Praktisch

Wanneer: in maart 2022 start ik weer een nieuwe groep. Stuur mij een berichtje als je hier meer info over wilt of bij wilt zijn!

Locatie live dagen: Nuenen

Data livedagen: nader te bepalen

Tijd: 10.30-15.30

Overig: Online Q&A en whattsapp groep waar je al je vragen kwijt kunt.

Jouw investering

De investering voor de 3 maanden intensieve coaching is 2750,- excl. btw. early bird, daarna 3750,- excl. btw. (als je deze aanbieding nog ziet staan is deze nog geldig 😉 )

De investering om 6 maanden mee te doen met dit uitgebreide programma is: 4900,- excl. btw. 

In termijnen betalen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Heb jij nog vragen? Hier onder staan de meeste gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje, ik beantwoord jouw vraag graag!

Ik ben een ervaren paardencoach is deze mastermind voor mij?

Als jij er in gelooft dat leren en ontwikkelen altijd door gaat, dan is deze mastermind voor jou! Omdat ik in kleine groepen werk is er veel aandacht voor jouw persoonlijke proces waar je ook staat. We kijken samen waar jij de verdieping op mag zoeken of wat jij mag doen om een volgende groeistap te maken. Mocht je twijfelen vraag dan een gratis 1 op 1 gesprek met mij aan dan kijk ik met je mee of ik iets voor je kan betekenen.

Ik heb geen ervaring met paarden, maar ik vind hun energie magisch en ik zou hier graag meer over willen leren, kan ik dan mee doen?

Je bent van harte welkom! Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om mee te doen. Deze mastermind gaat veel verder dan dat. We gaan op een diep niveau contact maken met paarden, andere dieren en de natuur. Je gaat van daaruit heel veel leren over deze dieren, welke boodschappen ze voor ons hebben en hoe ze ons verder helpen.

Ik weet niet of ik wel op telepatisch niveau kan communiceren met dieren, kan ik dan wel mee doen?

Ik geloof er in dat iedereen dit kan, dus jij ook! Ik ga je hierin stap voor stap begeleiden zodat jij met steeds meer vertrouwen de gesprekken aan gaat en de boodschappen ontvangt!

Ik ben beginnend paardencoach kan ik dan mee doen?

Ja! We gaan samen ontdekken wat jouw unieke manier van coachen is en hoe jij je hiermee kan onderscheiden van anderen en je bedrijf neer kan zetten. Daarnaast kan je heel veel oefenen met het coachen en feedback aan mij vragen.

Ik heb (nog) geen opleiding gedaan tot coach met paarden, maar ik wil wel heel graag gaan coachen met paarden is deze mastermind dan iets voor mij?

Ja ook dan is deze Mastermind voor jou. We kijken samen waar je nu staat en waar je graag naar toe wilt. Omdat ik in hele kleine groepen werk is er veel aandacht voor jouw persoonlijke proces. Je kan in een veilige en vertrouwde omgeving je eerste stappen als coach met paarden zetten en van daaruit kijken hoe je je hierin verder wilt ontwikkelen.

Ik wil graag met dieren en mensen werken, maar ik weet niet goed wat en hoe ik dat precies wil. Is deze Mastermind iets voor mij?

Als jij voelt dat de dieren boodschappen voor ons mensen hebben en dat wij hiervan kunnen leren en groeien, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij deze mastermind. Ik ga je leren hoe je deze boodschappen kan ontvangen, hier mensen mee kan helpen en we gaan samen kijken wat jij hier in de toekomst (als werk) mee wil en kan gaan doen.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat je hierbij wilt zijn, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, denk ik heel graag met je mee en mag je in termijnen betalen. Ik gun het jou (en de dieren) namelijk van harte! Vraag mij gewoon even naar de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Word jij geroepen door de dieren?

 

Contact

Tessa Deen

tessa@tessadeen.com