Mastermind

Coachen met paarden, de verdieping

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched, they must be felt with the heart.

Helen Keller

v

Wil jij leren hoe je de wijsheid van paarden in kan zetten in coachtrajecten of trainingen?

v

Ben jij (paarden) coach en wil jij nog meer verdieping in jouw trajecten?

v

Wil jij op een dieper level samenwerken met paarden en afstemmen op hun boodschappen tijdens het coachen?

v

Wil jij vanuit rust en vertrouwen jouw bedrijf laten groeien?

Dat kan!

Heel graag deel ik tijdens deze drie maanden durende mastermind mijn kennis en kunde met jou. Daarnaast stem ik, vanuit  mijn helder weten, af op jou en jouw bedrijf zodat jij op een (nog) hoger level mens en dier verder kan helpen!

Tijdens dit programma ga ik je leren om vanuit jouw intuïtie contact te maken met het paard  tijdens coachsessies, zodat je afgestemd door krijgt wat er gezien, gehoord of gevraagd mag worden.

Daarnaast ga je je ook persoonlijk ontwikkelen. Je komt (nog meer) in verbinding met jezelf en ontdekt van daaruit jouw unieke werkwijze en hoe je dit in kan zetten om jouw bedrijf op te zetten of verder te laten groeien.

 

 

Wat zit er allemaal in het programma?

Persoonlijke ontwikkeling

 Jouw persoonlijke ontwikkeling speelt een grote rol deze drie maanden. Je komt (nog meer) in verbinding met jezelf en ontdekt van daaruit jouw unieke werkwijze en hoe je dit in kan zetten om jezelf en jouw bedrijf verder te laten groeien.

Communiceren met dieren

Je gaat leren hoe je op telepatisch niveau kan communiceren met dieren. Hoe maak je dit contact? Hoe en wanneer kan je dit inzetten? Ik leer het je allemaal!

Coachen met paarden

Het coachen met paarden komt op verschillende manieren aan bod. Natuurlijk het coachen met paarden zelf; hoe creëer je magische momenten tussen paard en coachee. Maar ook; hoe zorg je ervoor dat jouw coachpaard(en) gezond blijven?

Herken jij jezelf in het volgende?

v

Wil jij kunnen afstemmen op het paard en de klant tijdens een coachsessie en dit vertalen naar treffende vragen aan je klant?

v

Heb jij altijd al het gevoel met dieren te willen werken, maar weet je niet precies hoe en wat?

v

Wil jij leren hoe je paarden, andere dieren en de natuur in kan zetten tijdens de coachsessies?

v

Wil jij leren hoe je op telepathisch niveau kan communiceren met dieren?

v

Wil jij leren hoe je een succesvol bedrijf kan opbouwen als coach met paarden?

Dit en nog veel meer, ga ik je leren tijdens deze mastermind

 

Het programma:

We starten eind april en tot en met juni gaan we in een kleine groep gelijkgestemden aan de slag. We komen vier keer ‘live’ samen bij de paarden, waar we een hele dag gaan werken aan jouw persoonlijke doelen.

Omdat we werken in kleine groepen van maximaal vier tot zes deelnemers is er veel ruimte voor jouw persoonlijke proces.

Deze dagen zijn  geheel verzorgd, inclusief een heerlijke vegetarische lunch.

Daarnaast is er een deel online. In een besloten Facebookgroep coach ik je en kan je al je vragen aan mij stellen.

Regelmatig geef ik een live Q & A waarin ik je vragen beantwoord en je coach in jouw proces.

Na deze mastermind…

=

Weet jij hoe je de wijsheid van paarden (en andere dieren) in kan zetten tijdens coaching.

=

Kan jij de boodschappen van de paarden vertalen naar heldere en concrete vragen aan jouw klant.

=

Kan jij intuïtief communiceren met dieren, ja echt dat kan jij ook!

=

Weet jij hoe je af kan stemmen op de dieren die jou helpen tijdens het coachen en hoe je van hieruit gerichte vragen kan stellen aan jouw klanten.

=

Weet jij wat jouw paard(en) nodig heeft om vanuit rust en plezier te coachen.

=

Heb jij een nog diepere band en samenwerking met jouw dier(en)

=

Weet jij wat jouw unieke manier van coachen is, hoe je daarin dicht bij jezelf kan blijven en hoe je dit in kan zetten om jouw bedrijf op te zetten of verder te laten groeien.

=

Weet jij wat jouw unieke manier van coachen is, hoe je daarin dicht bij jezelf kan blijven en hoe je dit in kan zetten om jouw bedrijf op te zetten of verder te laten groeien.

=

Ben je helemaal in flow, geïnspireerd en vol energie om de volgende mooie stappen in jouw leven en business te zetten.

Voor jou?

Deze mastermind is voor jou als je:

N

Gelooft in de kracht en wijsheid van dieren en wilt leren hoe je hun prachtige boodschappen kan vertalen en (nog meer) in kan zetten voor jouw klanten

N

Dierenwelzijn super belangrijk vindt.

N

Next level wilt leren samenwerken met jouw paard tijdens coachsessies.

N

Weet dat je op telepathisch niveau met dieren kan communiceren en jezelf hierin (nog meer) wilt ontwikkelen (twijfel je hierover? Kijk dan even bij veel gestelde vragen ;-))

N

Je wilt leren coachen met paarden, andere dieren en de natuur.

N

Je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde en je wilt leren hier (nog) beter op af te stemmen

N

Als je houdt van persoonlijke ontwikkeling en wilt groeien!

Deze mastermind is NIET voor jou als je:

Q

Niet bereidt bent om naar je eigen proces te kijken

Q

Blijft hangen in ‘ja maar’ en overal beperkingen ziet

Q

Alleen maar strategieën of wetenschappelijk onderbouwde methoden wilt leren.

Q

Niet van diepgang houdt.

Interesse?

Heb je interesse in deze bijzondere Mastermind of wil je graag deelnemen?

Dan ga ik graag met je in gesprek!

Omdat ik het erg belangrijk vind dat de energie in de groep goed is heb ik met iedere deelnemer een persoonlijk gesprek om te kijken of de wederzijdse verwachtingen kloppen en ik je met veel plezier verder kan helpen op jouw pad!

Praktisch

Wanneer: april/mei/ juni 2021

Locatie live dagen: Nuenen

Data livedagen: 4 live dagen totaal, data nog niet bekend

Tijd: 10.00-16.00

Online Q&A op wisselende momenten, deze zijn altijd terug te kijken.

Jouw investering

De investering voor deze 3 maanden intensieve coaching is 2450,- excl. btw. early bird (daarna 3750,- excl. btw.)

In termijnen betalen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

Heb jij nog vragen? Hier onder staan de meeste gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje, ik beantwoord jouw vraag graag!

Ik ben een ervaren paardencoach is deze mastermind voor mij?

Als jij er in gelooft dat leren en ontwikkelen altijd door gaat, dan is deze mastermind voor jou! Omdat ik in kleine groepen werk is er veel aandacht voor jouw persoonlijke proces waar je ook staat. We kijken samen waar jij de verdieping op mag zoeken of wat jij mag doen om een volgende groeistap te maken. Mocht je twijfelen vraag dan een gratis 1 op 1 gesprek met mij aan dan kijk ik met je mee of ik iets voor je kan betekenen.

Ik heb geen ervaring met paarden, maar ik vind hun energie magisch en ik zou hier graag meer over willen leren, kan ik dan mee doen?

Je bent van harte welkom! Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om mee te doen. Deze mastermind gaat veel verder dan dat. We gaan op een diep niveau contact maken met paarden, andere dieren en de natuur. Je gaat van daaruit heel veel leren over deze dieren, welke boodschappen ze voor ons hebben en hoe ze ons verder helpen.

Ik weet niet of ik wel op telepatisch niveau kan communiceren met dieren, kan ik dan wel mee doen?

Ik geloof er in dat iedereen dit kan, dus jij ook! Ik ga je hierin stap voor stap begeleiden zodat jij met steeds meer vertrouwen de gesprekken aan gaat en de boodschappen ontvangt!

Ik ben beginnend paardencoach kan ik dan mee doen?

Ja! We gaan samen ontdekken wat jouw unieke manier van coachen is en hoe jij je hiermee kan onderscheiden van anderen en je bedrijf neer kan zetten. Daarnaast kan je heel veel oefenen met het coachen en feedback aan mij vragen.

Ik heb (nog) geen opleiding gedaan tot coach met paarden, maar ik wil wel heel graag gaan coachen met paarden is deze mastermind dan iets voor mij?

Ja ook dan is deze Mastermind voor jou. We kijken samen waar je nu staat en waar je graag naar toe wilt. Omdat ik in hele kleine groepen werk is er veel aandacht voor jouw persoonlijke proces. Je kan in een veilige en vertrouwde omgeving je eerste stappen als coach met paarden zetten en van daaruit kijken hoe je je hierin verder wilt ontwikkelen.

Ik wil graag met dieren en mensen werken, maar ik weet niet goed wat en hoe ik dat precies wil. Is deze Mastermind iets voor mij?

Als jij voelt dat de dieren boodschappen voor ons mensen hebben en dat wij hiervan kunnen leren en groeien, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten bij deze mastermind. Ik ga je leren hoe je deze boodschappen kan ontvangen, hier mensen mee kan helpen en we gaan samen kijken wat jij hier in de toekomst (als werk) mee wil en kan gaan doen.

Is betaling in termijnen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat je hierbij wilt zijn, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, denk ik heel graag met je mee en mag je in termijnen betalen. Ik gun het jou (en de dieren) namelijk van harte! Vraag mij gewoon even naar de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Testimonials

Wow! Tessa en haar paarden zijn een unieke combinatie. De impact die een ontmoeting op haar prachtige locatie op mij heeft gehad, is waanzinnig! Ik ben geraakt en in beweging gezet door de gevoeligheid van de paarden om feilloos aan te voelen wat ik op dat moment nodig heb en het kunnen lezen en aanvullen van Tessa. Vanuit liefde en expertise, zo’n grote transformatie bij mij teweeg brengen dat kunnen er maar weinig! Wat een aanrader.

Florentine Zuure

Owner at Florentinezuure.nl

De band met mijn hond Bo is veel beter geworden na de reading van Tessa. Ik begrijp nu beter wat Bo nodig heeft. Ik voel echt een connectie met haar en ze laat zich inmiddels graag knuffelen. Ik zie aan Bo dat ze beter in haar vel zit en over het algemeen meer rust heeft gekregen.

Ik ben echt onder de indruk wat Tessa doorkreeg en hoe ze een reading aanpakt. Ze doet dit met veel respect en liefde. Tessa, dank je wel!

Annemarijn Lok

Elements of Happiness

De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

Tessa is een zeer open, integer en invoelend persoon. Ze zet je in je kracht!

Frouck de Boer

Ergotherapeut bij Cordaan

Tessa is een hele goede luisteraar, die je de ruimte biedt om je eigen antwoorden te vinden. Ze houdt je op de juiste momenten een spiegel voor. Ze doet dit in een rustige, veilige omgeving waarin ze je helemaal op je gemak stelt. Ik heb het als een cadeautje ervaren, met hele waardevolle inzichten die ik meteen kan toepassen

Nicolle van Hoof

Het afgelopen jaar heb ik met 2 van mijn teams een paardencoaching gehad bij Tessa Deen. Beide keren waren we onder de indruk! Wat een inzichten we als team maar ook als individu mochten opdoen. Het heeft ons concrete stappen laten zetten in wat op dat moment nodig was. Inzicht in onze krachten, mogelijkheden maar ook zaken die we stiekem aan het verwaarlozen waren. Het heeft mij persoonlijk een spiegel voorgehouden die hard nodig was. Hoe mooi dat deze paarden onder begeleiding van Tessa het onbewuste in je naar boven halen. Zelfs het meest kritische teamlid was onder de indruk: dit zijn te veel toevalligheden! Kortom: een aanrader voor teams die in beweging zijn en willen blijven. Een 1 op 1 sessie is ook zeker aan te raden…. Dank Tessa voor dit mooie geschenk!!

Lies de Jong-van Dijk

Directeur revalidatie & advies regio Zuid Visio

Ben jij klaar voor groei en diepgang in jouw leven en business?

 

Contact