Golden life & business scan

Inzicht in jouw levens- en business vragen in een exclusieve sessie 

 

Direct inzicht en antwoorden op jouw vragen!

Voel jij dat je toe bent aan een volgende stap in je leven of business?

Wil jij deepdiven in je bedrijf en in korte tijd grote stappen zetten?

Wil jij duidelijkheid in een keuze die je hebt te maken? En wil je daarin je intuïtie volgen en een keuze maken die écht bij JOU past?

Boek dan nu een Golden Business & Life scan!

Samen kijken we waar je nu staat, waar je naar toe wilt en welke stappen je daarvoor mag zetten.

We doen dit natuurlijk met de paarden op mijn prachtige locatie midden in de natuur.

Ben jij klaar voor waanzinnige inzichten?

~ Tessa

Wat anderen zeggen

“Ik heb nog nooit zo iets bijzonders ervaren!

Het is ongelofelijk wat ik heb ervaren. Het mooie aan gecoacht te worden door een paard is dat een paard reageert op wat je echt bedoelt en niet op wat je zegt. Je kan een paard niet voor de gek houden.

Ik vond het zo bijzonder dat ik Tessa heb gevraagd om voor mijn Mastermind groepen een sessie te organiseren. Het is zó waardevol!

Tessa is een coach die extreem goed aanvoelt wat er nodig is en de juiste vragen stelt.

 Ik kan echt iedereen aanraden dit te doen. Als je voelt dat je vast loopt, boek dan een sessie bij Tessa. Je hebt letterlijk na 1 sessie al helderheid!

Tessa; ik hoop dat we nog heel lang mogen samen werken!”

Kim Munnecom

Law of Attraction expert en Businesscoach | Spreker | Podcaster

“De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.”

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

“Tessa is een hele goede luisteraar, die je de ruimte biedt om je eigen antwoorden te vinden. Ze houdt je op de juiste momenten een spiegel voor. Ze doet dit in een rustige, veilige omgeving waarin ze je helemaal op je gemak stelt. Ik heb het als een cadeautje ervaren, met hele waardevolle inzichten die ik meteen kan toepassen.”

Nicolle van Hoof

Projectleider Breinlijn Zeeland/ Ergotherapeut

“Ik heb de paardencoaching over persoonlijk leiderschap als zeer waardevol en inzichtgevend ervaren. Confronterend op een positieve manier. Tessa is een zeer open, integer en invoelend persoon. Ze zet je in je kracht!”

Frouck de Boer

Cordaan

“Tessa is een warm en vriendelijk persoon die met haar zelf doorontwikkelde trainingen iedere keer de juiste vragen stelt. Ze observeert nauwkeurig en daarbij weet ze iedere keer tot de kern bij je door te dringen. Haar paarden completeren haar verhaal naar jezelf toe. Iedere training die je volgt bij haar brengt je weer verder.”

Larisa Derikx

ABAB belastingadviseurs

Wat brengt het je?

=

Antwoorden op vragen over jou en je business

Je krijgt duidelijkheid in vragen over jouw business; waar zit groei en welke stappen mag ik daarvoor zetten? Hoe kan ik ondernemen vanuit mij intuïtie en een bedrijf bouwen dat écht bij mij past? Waar blokkeer ik mezelf en hoe kan ik ervoor zorgen dat het weer stroomt? Hoe trek ik klanten aan die bij mij passen en ik met gemak en plezier verder kan helpen? Wat is mijn missie? En alle andere vragen die jij hebt over jouw bedrijf!

=

Inzicht in vragen die je hebt over jouw leven

Waar sta je nu in je leven? Waar wil je naar toe en wat heb je daarvoor nodig? Welke bewuste en/ of onbewuste overtuigingen houden je tegen? Hoe kan je op basis van je intuïtie keuzes maken? 

=

Inzicht in wat jij nodig hebt om dicht bij jezelf te blijven en te vertrouwen op je intuïtie

Hoe blijf je in je eigen energie en dicht bij jou? Hoe maak je onderscheid tussen wat van jou is en wat van een ander is? Hoe stem je af op je intuïtie en op de boodschappen die voor jou klaar liggen? En alle andere vragen die je hebt over intuïtie, afstemmen en energie.

=

Je tilt jezelf en/of je bedrijf naar een hoger level!

Je bent geïinspireerd en gemotiveerd om de verkregen inzichten en boodschappen te integreren in je leven en business.

=

Ben jij een unieke ervaring rijker die je je hele leven met je mee neemt!

de inzet van paarden tijdens deze exclusieve coachsessie is ontzettend bijzonder deze vergeet je nooit meer.

Wat gaan we doen?

Op een prachtige locatie midden in de natuur gaan we samen uitgebreid kijken naar jouw levens en/ of business vragen. 

Je krijgt een uitgebreide sessie met de paarden waarin je inzichten en antwoorden krijgt op jouw specifieke vragen. De paarden laten jou precies zien wat jij nodig hebt om in balans te zijn en te blijven. Ze leren je hoe je dicht bij jou kan blijven en welke stappen jij mag zetten om jouw droomleven te leven. 

Daarnaast werken paarden healend op een diepe laag in jouw systeem. Je gaat heel veel voelen en ervaren, waardoor de inzichten die je krijgt direct zorgen voor een shift in jou. Hierdoor voel je je licht, krachtig en geïnspireerd! 

Daarnaast tune ik met mijn intuïtieve gave in op jouw vragen en kijken we welke boodschappen er voor jou klaar liggen zodat jij weet wat je te doen staat! 

Na deze sessie ga je alle inzichten verwerken in jouw leven en/ of bedrijf. Na ongeveer 2 tot 3 weken plannen we een online aftercall waarin we terug kijken op de sessie. We kijken welke shift je in de tussentijd gemaakt hebt, waar je nu staat en wat je nodig hebt om verder door te groeien. 

Als jij voelt dat je dit bij jou past en dat jij klaar bent voor life changing inzichten dan ben ik er voor je! Laten we een inzichtgesprek plannen om te kijken of ik jou verder kan helpen.

 

Voor jou?

De Golden Life & Business scan is voor jou als je:

=

houdt van snelheid, diepgang en in korte tijd grote stappen wilt zetten.

=

van eerlijke liefdevolle spiegels houdt en het aandurft om naar jezelf en de toekomst te kijken.

=

keuzes wilt leren maken op basis van je intuïtie (voor zowel je leven als voor je bedrijf)

=

je bedrijf naar een hoger level wilt tillen

=

Inzicht wilt in belangrijke levens- en/of businessvragen.

=

Als je jezelf een moment helemaal voor JOU midden in de natuur gunt

Praktische informatie

  • Data: samen met jou plan ik een datum voor deze Golden sessie!

  • Locatie: Nuenen, nabij Eindhoven

  • Investering: 997,- excl. btw (Let op! Deze sessie is nog te boeken tot 1 september, daarna stopt dit aanbod. De datum van de sessie mag wel na 1 september liggen).

    Golden Life & Business scan: Een exclusieve life changing (beloofd!) 1 op 1 coachsessie van 2,5 uur met alle aandacht voor jou en jouw vragen. Deze vindt plaats op een prachtige plek midden in de natuur. Daarnaast krijg je ook nog een online aftercall van 45 minuten twee weken na de sessie waarin we de puntjes op de i zetten en kijken wat je nog nodig hebt.

Contact

11 + 13 =