Boost your business dag

Unieke combinatie van business & life coaching met de inzet van paarden om jou en jouw bedrijf te laten groeien.

Jij en jouw bedrijf

Jij hebt niet zomaar een bedrijf. Je hebt een missie. Je wilt de wereld mooie maken en je werkt het liefst vanuit je intuïtie.

Je werkt vol overgave en liefde in je bedrijf, maar je merkt steeds vaker dat je nadenkt over de volgende dingen; ik voel dat ik door mag groeien of dat het anders kan, maar hoe? Wat is de volgende stap die ik mag zetten? Welke keuze(s) mag ik maken? Doe ik wel het juiste? Welke tarieven mag ik vragen? Hoe kan ik nog meer vrijheid ervaren?

Herkenbaar? En voel je de behoefte om hier samen met iemand naar te kijken en de volgende stap te zetten?

Dan is de ´Golden Business dag´ iets voor jou!

We gaan vanuit lichtheid en plezier kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt! Geen ingewikkelde processen, wél diepgaande inzichten en praktische tools die jou en je bedrijf direct verder brengen!

Geen strategieën vanuit de boekjes, maar een strategie passend bij JOU vanuit JOU. Vanuit JOUW missie, vanuit wat JIJ te doen hebt. 

Maar hoe dan, is het echt zo simpel? Ja! Door de eerlijke liefdevolle coachsessies met de paarden weet jij direct wat je te doen hebt en sta jij weer aan het roer van jouw bedrijf. 

 Vraag geheel vrijblijvend een inzichtgesprek aan dan kijken we samen of deze dag bij jou past. 

Over jou

 

=

Je voelt dat er meer in jou en je bedrijf zit.

Je voelt dat je jezelf ergens tegen houdt. Je wilt ontdekken welke stappen jij mag zetten om het (nog) meer te laten stromen in je bedrijf. Zodat je van daaruit  de juiste klanten aantrekt en de tarieven vraagt die bij jou en jouw business passen.   

=

Je wilt nog meer op je intuïtie vertrouwen in je business.

Je voelt en weet veel, maar je durft hier nog niet altijd op te vertrouwen. Soms twijfel je of je het juiste voelt en je pikt snel energieën van anderen op. Je verlangt er naar om je bedrijf te leiden vanuit je intuïtie. Volledig te vertrouwen op je jezelf en van daaruit keuzes te maken en stappen te zetten die kloppen voor jou en je bedrijf.   

=

Je hebt een groot verlangen naar vrijheid.

Je wilt jouw eigen weg gaan in dit leven. Dit is ook de reden dat je je bedrijf bent gestart, maar de vrijheid voel je nog niet altijd. Je wilt doen waar je goed in bent, anderen helpen en daarin financiële vrijheid ervaren.    

=

Je hebt een missie met je bedrijf.

Je bent je bedrijf begonnen met een missie en bent klaar om te groeien, maar je weet even niet waar te beginnen en welke stappen je mag zetten. 

=

Je bent enthousiast, vindt heel veel dingen leuk en mist daardoor soms focus.

Je hebt duizend ideeën voor je bedrijf, je bent altijd bezig, je gaat alle kanten op en hebt daardoor behoefte aan focus. Ook vind je het soms moeilijk om de balans te houden in werk en privé.

=

Je houdt van snelheid en diepgang.

Je bent een snelle denker en je houdt er van om in korte tijd grote stappen te zetten. Je wordt blij van diepgang. Je blijft niet hangen in dingen die niet kunnen, maar bent van nature vrolijk en positief ingesteld

=

Je houdt van dieren en de natuur.

Je weet dat dieren en de natuur waardevolle boodschappen voor je hebben en dat niks voor niets gebeurt. 

Ik heb een super mooie coachingssessie bij Tessa en haar paarden beleefd. Ik merkte dat ik vastliep in mijn ondernemerschap en erg twijfelde aan verschillende dingen. De paarden zijn zo duidelijk in hun communicatie en daardoor is het prettig confronterend. Er wordt je echt een spiegel voorgehouden. Tessa begeleidt het geheel op een fijne manier wat voor mij een combinatie was van; mij de ruimte en tijd geven met het paard maar ook op de juiste momenten begeleiding en vertaling geven.

Ik merk dat ik me na de sessie een stuk zekerder voel en heb meteen een vervolgsessie ingepland. Dank je wel Tessa voor deze bijzondere ervaring!

Inge Meelker

Projectmanager - Eventmanager, Amazinge

Wat maakt deze dag anders dan andere business coaching?

Heel kort: de inzet van paarden en de combinatie van business én life coaching.

Paarden nemen heel zuiver waar waardoor jij direct weet én voelt wat voor jou van belang is en welke stappen je mag zetten voor jezelf en je business. 

Deze dag is daarnaast en combinatie van business- en life coaching. Je kan dit in mijn ogen niet los van elkaar zien. Als het goed gaat met jou, gaat het goed met je bedrijf en andersom. 

Daarnaast zet ik mijn intuïtieve gave en helder weten in. Ik zie wat voor jou de bedoeling is. Hierdoor komen we direct bij de kern van jouw vraag en groei jij sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

 Jij hebt jouw unieke talenten en gaven, ik coach jou deze ten volste te benutten. Ik leer jou te vertrouwen op je intuïtie en nog zuiverder waar te nemen welke stappen of keuzes jij mag maken.

 We gaan vanuit lichtheid en plezier kijken waar je nu staat en waar je naar toe wilt! Geen ingewikkelde processen, wél diepgaande inzichten en praktische tools die jou en je bedrijf direct verder brengen!

Na deze dag(en):

=

Vertrouw jij volledig op je intuïtie bij het runnen van jouw bedrijf;

Vanaf nu volg je je hart in je bedrijf. Je weet hoe je jouw intuïtie altijd en overal in kan zetten. Je hebt tools om te kunnen vertrouwen op je intuïtie bij het maken van keuzes voor je bedrijf.  

=

Zijn jij en je bedrijf zichtbaar en zet je de stappen die je zo graag wilt;

Je hebt het volledige vertrouwen in jezelf en de weg die je mag gaan om anderen te helpen en de wereld mooier te maken.    

=

Sta jij (weer) aan het roer van jouw bedrijf;

Je weet wat je wilt, hebt richting bepaald en je hebt mega stappen gezet. Je voelt je vol zelfvertrouwen, hebt plezier in de stappen die je zet, je houdt focus en laat je niet afleiden door anderen. 

=

Ken jij jezelf nog beter;

Je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je om gaat met jouw belemmerende overtuigingen en innerlijke criticus. Je maakt van daaruit keuzes die goed zijn voor JOU en weet hoe je eventuele ruis van anderen los kunt laten.  

=

Weet jij jouw unieke talenten en gaven te omarmen en in te zetten;

Je verschuilt je niet langer en zet jouw talenten en gaven in om de wereld mooier te maken voor mens en dier!

Wat anderen zeggen

“Ik heb nog nooit zo iets bijzonders ervaren!

Het is ongelofelijk wat ik heb ervaren. Het mooie aan gecoacht te worden door een paard is dat een paard reageert op wat je echt bedoelt en niet op wat je zegt. Je kan een paard niet voor de gek houden.

Ik vond het zo bijzonder dat ik Tessa heb gevraagd om voor mijn Mastermind groepen een sessie te organiseren. Het is zó waardevol!

Tessa is een coach die extreem goed aanvoelt wat er nodig is en de juiste vragen stelt.

 Ik kan echt iedereen aanraden dit te doen. Als je voelt dat je vast loopt, boek dan een sessie bij Tessa. Je hebt letterlijk na 1 sessie al helderheid!

Tessa; ik hoop dat we nog heel lang mogen samen werken!”

Kim Munnecom

Law of Attraction expert en Businesscoach | Spreker | Podcaster

“Ik ben veel zekerder geworden tijdens de coachsessies die ik geef. Ik was altijd zenuwachtig en wat onzeker als er iemand bij me kwam voor paardencoaching.

Dit is nu weg. Ik ervaar zoveel rust, door deze rust kan ik nog beter voelen wat de paarden willen vertellen.

Ik vond het heel fijn dat ik alles op mijn manier mocht doen. Ieder mens is uniek en dit voelt Tessa feilloos aan.

Charlot Reimert

Coach - Wild Healing coach

Ik had niet verwacht dat ik in 3 maanden tijd zo’n enorme stappen zou maken.

Mijn wens was om te gaan coachen met mijn paard. En dat doe ik nu ook! Ik heb al prachtige sessies gehad.

Mijn intuïtie is zo sterk ontwikkeld in de afgelopen 3 maanden, dat had ik zeker niet verwacht. Ook niet gedacht dat ik deze gave zo in me had. Tessa heeft dit naar boven gebracht en ervoor gezorgd dat ik volledig kan vertrouwen op mijn intuïtie.

Ik ben Tessa super dankbaar. Ze is zo’n betrokken en liefdevol bijzonder mens.”

Nathalie Goede

Orthomoleculair therapeut en coach

“De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.”

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

“Tessa is een hele goede luisteraar, die je de ruimte biedt om je eigen antwoorden te vinden. Ze houdt je op de juiste momenten een spiegel voor. Ze doet dit in een rustige, veilige omgeving waarin ze je helemaal op je gemak stelt. Ik heb het als een cadeautje ervaren, met hele waardevolle inzichten die ik meteen kan toepassen.”

Nicolle van Hoof

Projectleider Breinlijn Zeeland/ Ergotherapeut

“Ik heb de paardencoaching over persoonlijk leiderschap als zeer waardevol en inzichtgevend ervaren. Confronterend op een positieve manier. Tessa is een zeer open, integer en invoelend persoon. Ze zet je in je kracht!”

Frouck de Boer

Cordaan

“Tessa is een warm en vriendelijk persoon die met haar zelf doorontwikkelde trainingen iedere keer de juiste vragen stelt. Ze observeert nauwkeurig en daarbij weet ze iedere keer tot de kern bij je door te dringen. Haar paarden completeren haar verhaal naar jezelf toe. Iedere training die je volgt bij haar brengt je weer verder.”

Larisa Derikx

ABAB belastingadviseurs

Alle info

* prijzen excl. btw. Dit is de early bird prijs, daarna 597,- excl. btw.

Zo lang de early bird prijs er staat, geldt deze nog, dus wacht niet te lang ;-).

De locatie

Alle live dagen vinden plaats op een prachtige plek midden in de natuur waar de paarden staan. Terug naar de basis, maar zowel binnen als buiten van alle gemakken voorzien. De dagen zijn volledig verzorgd, inclusief heerlijke vega(n) lunch. Respect voor mens, dier en natuur staat bovenaan.

Veel gestelde vragen

Ik heb al verschillende programma's gevolgd voor mezelf en/of mijn business, maar ik voel dat ik er nog net niet ben, is dit dan wel iets voor mij?

Allereerst; je moet het echt zelf doen en zelf de verantwoordelijkheid nemen. Ik coach jou met alle liefde voor jezelf en je bedrijf. Wat ik vaak zie bij de mensen die ik coach, en die al veel aan persoonlijke ontwikkeling en businesscoaching gedaan hebben, is dat zij de theorie heel goed weten, maar het nog niet kunnen voelen en er daardoor omheen blijven draaien. Door de inzet van paarden ga je gegarandeerd naar je diepste gevoel, worden eventuele blokkades opgelost en krijg je inzichten die je hoofd nooit bedacht kreeg. . Hierdoor WEET je het niet alleen, maar VOEL je het ook en van daaruit ga je een mega groei doormaken. Dus ja; je bent van harte welkom als jij net dat laatste zetje nodig hebt!

Ik weet niks over paarden en heb niks met paarden, is coaching met paarden dan wel iets voor mij?

Zeker! Je hoeft niks van paarden te weten (die kennis heb ik 😉 ). We gaan ook niet op de paarden zitten, maar gaan met beide benen op de grond leren van hun ongelofelijke wijsheid. Ik vertaal hun boodschappen aan jou in concrete vragen en vervolgstappen. Durf jij het aan?!

Ik ben ondernemer en wil leren de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf op basis van mijn intuitie; is deze vorm van coaching dan iets voor mij?

Ja! Ik ga je leren hoe jij altijd kan vertrouwen op jouw intuïtie. Of het gaat om het maken van het juiste programma voor jouw klanten, het afstemmen op prijzen of de volgende stap die jij mag maken. Je krijgt verschillende tools uitgereikt waardoor jij de juiste keuze kan maken voor jouw bedrijf, maar natuurlijk ook voor jouw privé situatie. Daarnaast stem ik vanuit mijn intuïtieve gave af op jou en jouw bedrijf en groei je sneller dan je vooraf had kunnen bedenken.  

Hoe en waarom worden de paarden ingezet tijdens deze dag(en)?

Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven. Of dit nu gaat over je privé leven of over je bedrijf. Tijdens de coachsessies met de paarden gaan we direct naar de kern van jouw vraag. Ik begeleid de sessies en vertaal voor jou wat het paard laat zien. Je gaat voelen, zien en ervaren en van daaruit een mega transformatie doormaken. Door de sessies met de paarden gaan we sneller en bereiken we in korte tijd meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ik ben bang voor paarden, maar het coachen met paarden triggert mij wel, wat nu?

Allereerst hoef je niet bij het paard in de wei te staan om hun boodschappen te ontvangen. In de energie voelen ze jouw aanwezigheid en zullen ze jou terug geven wat nodig is. Door de prachtige en rustgevende natuur om je heen kan je ontspannen en van daaruit de boodschappen van de paarden ontvangen. En hoe tof is het als je deze angst overwint? Mijn ervaring is dat de meeste mensen die bij mij komen en angst voor paarden hebben, binnen korte tijd tóch bij het paard in de wei staan omdat het zo vertrouwd voelt. Daarnaast zijn de paarden waar ik mee werk niet groot en hebben ze een heel vriendelijk en rustig karakter. Twijfel je nog steeds? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag waarom je écht niet bang hoeft te zijn voor paarden. Ik beloof je, je gaat deze dieren daarna anders zien!

Is in termijnen betalen mogelijk?

Dat is zeker mogelijk! Als jij voelt dat ik jou verder kan helpen, maar het te veel is om de investering in 1x te voldoen, denk ik heel graag met je mee en mag je in termijnen betalen. Ik gun het jou namelijk van harte! 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje en ik beantwoord jouw vraag graag!

Let´s connect!

8 + 1 =