Golden (1 op 1) coaching en programma’s

Aanbod

Golden (Boost your) business programma

 

Jij hebt niet zomaar een bedrijf. Je hebt een missie. Je wilt de wereld mooie maken en je werkt het liefst vanuit je intuïtie.

En precies dat maakt dat het soms even niet stroomt en je nadenkt over de volgende dingen; ik voel dat ik door mag groeien, maar hoe? Wat is de volgende stap die ik mag zetten? Welke keuze(s) mag ik maken? Doe ik wel het juiste? Kan ik hier wel (zoveel) geld voor vragen en mijn tarieven verhogen? Hoe kan ik nog meer vrijheid ervaren?

Herkenbaar? En voel je de behoefte om eens goed naar je business te kijken om verder te kunnen groeien?

Samen met iemand kijken naar je product/diensten aanbod, je tarieven, maar ook naar jezelf?

Dan is de ´Boost your business training´ iets voor jou!

Het klinkt zo cliché maar door de inzet van paarden, mijn kennis en ervaring én mijn gave om direct te ‘zien’ wat er anders mag om jou en je bedrijf weer te laten stromen ga je precies de juiste de stappen zetten die nodig zijn.

Geen strategieën vanuit de boekjes, maar een strategie passend bij JOU vanuit JOU. Vanuit JOUW missie, vanuit wat JIJ te doen hebt.

Natuurlijk leer ik jou ook hoe jij je bedrijf (nog meer) kan leiden vanuit je intuïtie, welke stappen daar bij passen en hoe je van daaruit koers bepaalt voor de toekomst.

Maar hoe dan, is het echt zo simpel? Ja! Met de juiste tools en de inzet van paarden kom je direct in verbinding met jouw gevoel en intuïtie. Van daaruit leer ik jou hoe je hier altijd en in iedere situatie naar toe terug kan en heb jij een tool voor het leven!

Lees meer

Golden business & life coaching 1 op 1

Alles begint bij de verbinding met jezelf. Van daaruit WEET je wat je werkelijk wilt en kan je  koers bepalen. Hiervoor hoef je alleen maar terug te gaan naar je gevoel. Terug naar wat je intuïtie je ingeeft. En van daaruit afstemmen en koers bepalen.

Maar hoe dan, is het echt zo simpel? Ja! Met de juiste tools en de inzet van paarden kom je direct in verbinding met jouw gevoel en intuïtie. Van daaruit leer ik jou hoe je hier altijd en in iedere situatie naar toe terug kan en heb jij een tool voor het leven!

Lees meer

Golden life & business scan, eenmalige coachsessie

Voel jij dat je toe bent aan een volgende stap in je leven of business?

Wil jij deepdiven in je bedrijf en in korte tijd grote stappen zetten?

Wil jij duidelijkheid in een keuze die je hebt te maken? En wil je daarin je intuïtie volgen en een keuze maken die écht bij JOU past?

Boek dan nu een Golden Business & Life scan!

Samen kijken we waar je nu staat, waar je naar toe wilt en welke stappen je daarvoor mag zetten.

We doen dit natuurlijk met de paarden op mijn prachtige locatie midden in de natuur.

Ben jij klaar voor waanzinnige inzichten?

Lees meer

Animal Talk

Hoe tof zou het zijn om met (jouw) dieren te commniceren?

Ik ga het je leren in dit online programma!

Lees meer

POP Training

Persoonlijke Ontwikkeling met Paardenkracht.

Een unieke samenwerking tussen Gretig Coaching en Paardadvies.

Geaccrediteerde training.

Lees meer

Let’s connect!