Ondernemen & Intuïtie

Een magisch half jaar programma waarin jij (nog) meer leert vertrouwen op je intuïtie waardoor jij nog meer uit je leven & business haalt .

The most beautiful things in the world cannot be seen or even touched, they must be felt with the heart.

– Helen Keller

Hoe fijn zou het zijn als…

jij altijd en overal kan vertrouwen op jouw intuïtie? Als je leeft vanuit vertrouwen en met plezier? Als je helemaal JIJ kan zijn? Dieren doen niet anders. Tijdens dit programma neem ik je mee in hun magische wereld en ga jij vanuit het volste vertrouwen bouwen aan je bedrijf, je missie en je leven.

Ik gun jou een leven vol plezier en flow, waarin jij jouw dromen waar maakt. Een leven waarin jij richting bepaalt en volledig vertrouwt op jezelf.

Daarom heb ik het Magische Maanden Programma ontwikkeld. Een programma waarin jij jezelf nóg beter leert kennen, op een nog diepere laag in contact komt met jouw ware zelf en van daaruit jouw mooiste leven gaat leven.

Doe jij mee?

~Tessa

Wil jij vanuit lichtheid en plezier jouw mooiste leven gaan leven?

Lees dan snel verder!

Verbinding

Alles begint bij de verbinding met jezelf. Van daaruit WEET je wat je werkelijk wilt en kan je  koers bepalen. Hiervoor hoef je alleen maar terug te gaan naar je gevoel. Terug naar wat je intuïtie je ingeeft. En van daaruit afstemmen en koers bepalen.

Maar hoe dan, is het echt zo simpel? Ja! Met de juiste tools en de inzet van paarden kom je direct in verbinding met jouw gevoel en intuïtie. Van daaruit leer ik jou hoe je hier altijd en in iedere situatie naar toe terug kan en heb jij een tool voor het leven!

Persoonlijke ontwikkeling

met de inzet van paarden

Tijdens dit Magische programma zet ik de wijsheid van de paarden in.

Voel de verbondenheid, warmte en veiligheid van de paardenkudde en ontvang diepgaande inzichten en unieke boodschappen.

Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven. Zonder oordeel, zonder gedoe, gewoon zoals ze zijn: duidelijk en liefdevol.

Op een prachtige plek in de natuur ga jij grootse stappen zetten, durf jij het aan?

Intuïtieve gave 

 helder weten

Daarnaast zet ik mijn intuïtieve gave en helder weten in. Zonder gekheid of zweverig gedoe, ik zie wat er voor jou klaar ligt waardoor jij jouw doelen sneller bereikt en we sneller door kunnen.

 Jij hebt jouw unieke talenten en gaven, ik zie ze als geen ander en coach jou deze ten volste te benutten. Ik leer jou (weer) te vertrouwen op alle wijsheid die in jou zit waardoor jij nog zuiverder waar neemt welke stappen of keuzes jij mag maken.

 

 

Actie!

aan de slag met jouw plan!

Ik hou van vooruit kijken. We gaan niet graven in het verleden, maar vanuit lichtheid en plezier kijken naar waar je nu staat en waar je naar toe wilt.

Geen ingewikkelde processen, wél diepgaande inzichten!

Ik help jou om in actie komen om jouw doelen, dromen en wensen waar te maken!

Na deze drie Magische Maanden...

=

Vertrouw jij volledig op je intuïtie en alle wijsheid die in jou zit. Hierdoor ervaar jij rust, balans en richting in jouw leven.

=

Sta jij (weer) aan het roer van jouw leven. Je weet wat je wilt en je hebt stappen gezet richting jouw mooiste leven.

=

Weet jij wat je nodig hebt om in deze fijne flow en dit volste vertrouwen in jezelf te blijven.

=

Ben jij volledig in verbinding met jezelf en weet jij onderscheid te maken tussen welk gevoel van jou is en welke gevoelens je van een ander op pikt. Hierdoor weet jij hoe je in allerlei situaties zuiver en dicht bij jezelf kan blijven.

=

Weet jij hoe je je intuïtie in kan zetten om keuzes te maken voor nu en voor later.

=

Ben jij in 3 maanden zo veel meer gegroeid dan je ooit had kunnen bedenken!

=

Heb jij inzicht in en afgerekend met jouw belemmerende overtuigingen waardoor je volledig voor jouw dromen durft te gaan.

=

Ben jij een Magische ervaring rijker die je je hele leven met je mee neemt!

Het programma

We starten 22 maart en t/m 30 juni gaan we in een kleine groep gelijkgestemden aan de slag. Per maand gaan we aan de slag met een thema. Ik coach jou in jouw eigen proces en in jouw eigen tempo. We stemmen continu af waar je staat en wat je nodig hebt om verder te groeien.

We starten iedere maand met een live dag bij de paarden. De paarden staan op een prachtige locatie midden in de natuur.

 

 

de De natuur, rust en ruimte om je heen is echt een cadeau aan jezelf! Je krijgt tijdens deze dag  onder andere een individuele coachsessie met de paarden en we gaan dieper in op jouw persoonlijk proces. 

Omdat ik jou drie Magische Maanden gun met heel veel persoonlijke aandacht werk ik in kleine groepen van maximaal vier deelnemers per dag.  Deze dagen zijn geheel verzorgd, inclusief een heerlijke vegetarische lunch.

Daarnaast is een deel van het programma online. Door de combinatie van het coachen met de paarden en online coaching ga je grote stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Je kan gedurende drie maanden al je vragen aan mij stellen, hierdoor haal je alles uit deze drie maanden wat JIJ nodig hebt! 

De drie maanden;

Maart-april

‘Verbinding’

Verbinden met jouw intuïtie en innerlijke wijsheid. Jezelf nóg beter leren kennen en de diepere laag in jezelf opzoeken. Wat heb jij nodig om richting, rust en balans in jouw leven te ervaren? Welke belemmerende overtuigingen en blokkades mag je los laten zodat jouw leven nog lichter en leuker wordt?

Mei

‘Richting bepalen’

In de eerste maand heb je de basis gezet, nu ga je je hier verder in verdiepen: welke richting mag je op? Wat vertelt jouw innerlijke wijsheid jou? Hoe kan je hier nog beter naar luisteren en je hart volgen? Welke keuzes mag je maken? En welke stappen mag je hierin zetten? Op het moment dat je dit vanuit de verbinding met jezelf doet, komen de antwoorden als vanzelf en kan jij niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Juni

‘Gaan!’

Je gaat daadwerkelijk stappen zetten richting jouw nog mooiere leven. Je gaat oefenen met alles wat je geleerd hebt waardoor je een nog dieper vertrouwen krijgt in jezelf zodat je na deze drie maanden vol vertrouwen door gaat met het leven van jouw mooist leven!

Voor jou?

Dit programma is voor jou als je:

=

Houdt van diepgang en in korte tijd grote stappen wilt zetten.

=

Als van eerlijke liefdevolle spiegels houdt en het aandurft om naar jezelf te kijken.

=

Als je het heerlijk vindt om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in je leven.

=

Als je nog beter wilt leren afstemmen en luisteren naar je intuïtie

=

Als je jezelf drie prachtige dagen in de natuur gunt.

=

Als je van dieren houdt.

Dit programma is NIET voor jou als je:

=

Als je niet gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde

=

Als je niet van dieren houdt.

=

Als je vaak ‘ja maar’ zegt.

=

Als je liever binnen blijft en niet van de natuur houdt.

=

Als je niet wilt groeien en wilt blijven waar je nu staat.

Wat anderen zeggen;

“Wow! Tessa en haar paarden zijn een unieke combinatie. De impact die een ontmoeting op haar prachtige locatie op mij heeft gehad, is waanzinnig! Ik ben geraakt en in beweging gezet door de gevoeligheid van de paarden om feilloos aan te voelen wat ik op dat moment nodig heb en het kunnen lezen en aanvullen van Tessa. Vanuit liefde en expertise, zo’n grote transformatie bij mij teweeg brengen dat kunnen er maar weinig! Wat een aanrader.”

Florentine Zuure

Owner at Florentinezuure.nl

“De fijne energie van de locatie; de kudde bijzondere paarden én de rust en verbinding van Tessa met haar paarden, zorgen ervoor dat je je welkom en veilig voelt. Het gaat hier om jou. De paarden zijn eerlijke spiegels voor dat wat echt is. Je wordt steeds teruggebracht naar jezelf. Geen ruis, geen verhalen, puur jij. Tessa weet vanuit haar ervaring en haar intuïtie precies de goede vragen te stellen en de juiste punten te raken.”

Feikje Wagenaar

Coach -Trainer bij Studio Feikjen

“Tessa is een hele goede luisteraar, die je de ruimte biedt om je eigen antwoorden te vinden. Ze houdt je op de juiste momenten een spiegel voor. Ze doet dit in een rustige, veilige omgeving waarin ze je helemaal op je gemak stelt. Ik heb het als een cadeautje ervaren, met hele waardevolle inzichten die ik meteen kan toepassen.”

Nicolle van Hoof

Projectleider Breinlijn Zeeland/ Ergotherapeut

“Ik heb de paardencoaching over persoonlijk leiderschap als zeer waardevol en inzichtgevend ervaren. Confronterend op een positieve manier. Tessa is een zeer open, integer en invoelend persoon. Ze zet je in je kracht!”

Frouck de Boer

Cordaan

Over mij

Wie is Tessa? Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik weet wie ik ben! Dat ik weet wat ik wil en wat mijn missie is in dit leven.

Dat is wel anders geweest, tijden lang heb ik me afgevraagd wie ik nou echt was, wat ik werkelijk wilde en hield ik mezelf tegen om mijn mooiste leven te leven.

Afgestudeerd als logopedist heb ik jaren gewerkt bij verschillende zorgorganisaties. Binnen mijn werk zocht ik steeds de uitdaging, van projecten tot voorzitter van de OR, maar het was nooit wat ik écht wilde.

Totdat ik in 2015 een opleiding tot coach met paarden ging doen, ik voelde sterker dan ooit: dit is het! Hier wilde ik me verder in verdiepen. Samen met deze prachtige wijze dieren wil ik mensen zoals jij verder helpen!

Zo gezegd zo gedaan, in 2016 startte ik mijn bedrijf op, waarin ik heel duidelijk voor ogen had dat ik mensen wilde helpen met de hulp van dieren. Maar waar moest ik beginnen? Hoe zou ik dit fulltime kunnen doen en mijn baan in loondienst op kunnen zeggen?

Door middel van (business) coaching, events, intervisie,  vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf steeds verder opgebouwd, tot ik op een punt kwam dat ik mijn baan in loondienst op kon zeggen om volledig voor mijn droom te gaan. Dit was eind 2017.

Ik leerde mezelf steeds beter kennen en leerde ook dat ik weer mocht vertrouwen op mijn intuïtie. Dat mijn gevoeligheid niet alleen maar irritant is, maar dat ik dit en mijn intuïtieve gave juist in mag zetten om mens en dier verder te helpen. Wat een verademing! Eindelijk kon ik doen wat ik echt wilde! Mijn missie leven!

Wat die missie is? Een mooiere wereld door verbinding! Jij mag je weer volledig verbinden met jezelf. Jij bent precies goed zoals je bent. Als jij jezelf volledig omarmt, luistert naar jouw innerlijke wijsheid en doet wat goed is voor jou, leef jij jouw mooiste leven en ben je als vanzelf een mooi mens voor iedereen om je heen. Moet je nagaan hoe de wereld eruit zou zien als iedereen zich verbindt met zichzelf en daarmee met elkaar…

Dieren weten dit al lang. Vanuit oeroude overlevingssystemen zijn zij volledig in verbinding met zichzelf en luisteren zij áltijd naar hun innerlijke wijsheid. Hier kunnen wij mensen zo veel van leren.

Mijn missie is dan ook om deze wijsheid van de dieren in te zetten om jou te helpen jouw mooiste leven te leven. Uit je hoofd naar je hart.

Alles wat ik geleerd heb vanuit theorie en praktijk, mijn intuïtieve gave én helder weten zet ik in om jou verder te helpen op jouw pad.

Jij mag ZIJN wie je bent met alles wat je in je hebt!

 

Jouw investering

Early bird (eerste 3 aanmeldingen) € 2250,- excl. btw. 

Daarna €2700,- excl. btw. In termijnen betalen is mogelijk, vraag mij naar de mogelijkheden!

Praktische informatie

  • Wanneer: 22 maart t/m 30 juni
  • Locatie live dagen: Nuenen
  • Data live dagen:  1 april, 6 mei, 8 juni van 10.00-15.30 (wil je graag mee doen, maar kam je niet op deze dagen? Neem dan even contact met mij op!)

Jouw investering: early bird (eerste 3 aanmeldingen) € 2250,- excl. btw., daarna € 2700,- excl. btw., in termijnen betalen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

* Maximaal 12 personen totale groep, maximaal 4 personen per live dag.

Wat zit er allemaal in?

  • Drie maanden intensieve op jou afgestemde coaching.
  • Drie compleet verzorgde exclusieve coachdagen bij de paarden
  • Besloten Facebookgroep waar je iedere week de mogelijkheid hebt om mij vragen te stellen.
  • Iedere maand een online coachsessie met de groep van 2 uur
  • Drie keer een 1 op 1 online coachsessie van 45 minuten met mij waarin ik afstem op jou en samen met jou kijk waar je staat, wat je nodig hebt en welke stappen jij mag zetten.

Veel gestelde vragen

Ik heb al verschillende trainingen gevolgd om dichter bij mezelf te komen, maar ik voel dat ik er nog net niet ben, is dit programma dan iets voor mij?

Ik begeleid regelmatig mensen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebben. Wat ik vaak zie is dat je de theorie dan heel goed weet, maar er met je gevoel nog niet altijd bij kan waardoor je er als het ware omheen blijft draaien.  Door de inzet van paarden ga je gegarandeerd naar je diepste gevoel, naar jouw ware ZIJN, en worden eventuele blokkades opgelost. Hierdoor WEET je het niet alleen, maar VOEL je het ook en van daaruit ga je een mega groei doormaken. Dus ja; je bent van harte welkom als jij net dat laatste zetje nodig hebt!

Ik weet niks over paarden, is dit programma dan iets voor mij?

Zeker! Je hoeft niks van paarden te weten (die kennis heb ik 😉 ). We gaan ook niet op de paarden zitten, maar gaan met beide benen op de grond leren van hun ongelofelijke wijsheid.

Ik ben ondernemer en wil leren de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf op basis van mijn intuitie; is dit programma dan iets voor mij?

Ja! Ik ga je leren hoe jij altijd kan vertrouwen op jouw intuïtie. Of het gaat om het maken van het juiste programma voor jouw klanten, het afstemmen op prijzen of de volgende stap die jij mag maken. Je krijgt verschillende tools uitgereikt waardoor jij de juiste keuze kan maken voor jouw bedrijf, maar natuurlijk ook voor jouw privé situatie.

Hoe en waarom worden de paarden ingezet tijdens dit programma?

Paarden nemen heel zuiver waar en geven oordeelloos terug wat voor jou van belang is om jouw mooiste leven te leven vanuit rust en balans. Tijdens de live dagen krijg je een individuele sessie met de paarden waardoor we direct naar de kern van jouw vraag gaan. Ik begeleid de sessies en vertaal voor jou wat het paard laat zien. Je gaat voelen, zien en ervaren en van daaruit een mega transformatie doormaken. Door de sessies met de paarden gaan we sneller en bereiken we in korte tijd meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Ik ben bang voor paarden, maar het programma triggert mij wel, wat nu?

Allereerst hoef je niet bij het paard in de wei te staan om hun boodschappen te ontvangen. In de energie voelen ze jouw aanwezigheid en zullen ze jou terug geven wat nodig is. Mijn ervaring is dat de meeste mensen die bij mij komen en angst voor paarden hebben, binnen korte tijd tóch bij het paard in de wei staan omdat het zo vertrouwd voelt. Daarnaast zijn de paarden waar ik mee werk niet groot en hebben ze een heel vriendelijk en rustig karakter. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje en ik beantwoord jouw vraag graag!

Contact

Locatie

Nuenen

Contact

info@paardadvies.nl

Volg mij