Animal Talk

Hét online programma waarin ik jou stap voor stap leer (telepatisch) te communiceren met dieren. 

Alle dieren hebben een stem, je hoeft alleen maar te luisteren.

~ Tessa

Let’s talk!

Ben jij altijd al benieuwd wat er in jouw dier omgaat of merk je dat je intuïtief boodschappen door krijgt van dieren en wil je je hier verder in ontwikkelen?

Dan is dit programma iets voor jou! Als dierenliefhebber vang je vaak boodschappen op van de dieren alleen is dat niet altijd bewust. Als je dit wel bewust wilt ontvangen kan het soms spannend zijn; klopt het wel wat ik door krijg en wat kan ik hiermee? Omdat ik als geen ander weet hoe fijn het is om hierin gecoacht en begeleid te worden heb ik dit unieke programma ontwikkeld.

Of je deze kennis nu wilt gebruiken om met je eigen dieren te communiceren, als dierentolk wilt gaan werken of dit in wil zetten voor jouw klanten (bijvoorbeeld als coach met paarden of honden, gedragstherapeut of trainer), dit programma is er voor jou als jij er klaar voor bent om je op een dieper niveau met dieren te verbinden. 

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt in het communiceren met dieren of niet. Ik begeleid je stap voor stap door dit proces en geef je hiermee het vertrouwen en de zekerheid dat ook jij de boodschappen van de dieren zuiver ontvangt.

 

 

Wat anderen zeggen

“Twee jaar geleden ben ik bij Tessa uitgekomen via Instagram en aangezien ik in die tijd ben verhuisd naar een woning waar mijn kat Liv niet echt naar buiten kon, was ik vooral benieuwd of ze hier wel gelukkig was. De reading van Tessa was echt spot on en ik herkende ook helemaal het karakter van Liv erin. Ergens ook een fijne bevestiging van de band tussen Liv en mij, maar het heeft vooral heel veel opheldering gegeven over wat Liv in ons nieuwe huis nodig had.

Ik kreeg zelf ook een spiegel voor gehouden, dus al met al een hele waardevolle ervaring! Heel knap hoe Tessa dit op afstand kan voelen en het contact was heel fijn.

Bedankt!”

Anne en Liv

Ik kwam via mijn zus terecht bij tessa. Wij hebben 2 honden en ondanks dat we ze aardig kennen wisten we op sommige vragen geen antwoord. Na onze vragen in de sturen voor onze hond Bobby kregen wij een uitgebreide voicememo waar tessa alles duidelijk en uitgebreid uitlegt en vertelt. Ook kwam ze met handvaten waardoor we nog een sterker team konden vormen met Bobby . We zijn hiermee aan de slag gegaan en zagen eigenlijk al meteen veranderingen.

Ik had ook wat vragen over het gebruik van edelstenen met dieren en zelfs daar had ze veel kennis van. Het is een lieve vrouw vol kennis die haar werk vol passie en enthousiasme uitvoert. Echt een dikke aanrader. Wij maar vooral Bobby hebben hier veel baat bij gehad.

Nogmaals onze grote dank!

Renee en Bobby

Tessa, bedankt voor je inzichten tijdens de sessie. Nina was altijd een hele bange kat en durfde haar nooit goed te benaderen, maar na jouw inzichten is onze band echt veel beter geworden en komt ze nu echt knuffelen 🥰

Bij mijn andere kat Sky ook, nu begrijpen we het karakter van onze katjes beter en we hadden het nooit geweten zonder jou 🥰 dus ben je zo dankbaar!🙏🏻

Kelly, Nina en Sky

Het is alweer even geleden maar een paar jaar geleden had ik een hele lieve en wijze golden retriever van 16 jaar oud. Ze had allerlei klachten maar was vaak nog blij en alert. Ik was bezig met het proces om haar wel of niet in te laten slapen en vroeg mij enorm af hoe mijn hond daar zelf over voelde. Wilde ze rust of had ze juist dit proces nog nodig om het leven los te laten? Via via kwam ik bij Tessa uit en hebben we dit besproken. Ze heeft meerdere keren contact kunnen maken met mijn hond en dat heeft me veel gebracht.

Tessa wist duidelijk te verwoorden naar mij, hoe mijn hond erin stond en wat ze van mij nodig had. Hierdoor kon ik het proces meer accepteren en had ik er vertrouwen in. Wat weer een positieve wisselwerking gaf op mijn hond. Dit heeft mij en mijn hond heel goed gedaan.

Verder vind ik het contact met Tessa heel fijn en is ze oprecht betrokken en geeft ze heel rustig en respectvol advies. Daarom zou ik dit zeker aanraden voor andere mensen met honden of andere dieren.

Nicole en Luna

Het programma

Tijdens het maken van dit programma was ik uiteraard afgestemd op de dieren. Wat mag er in? Wat is belangrijk en hoe mag het opgebouwd zijn? Hieruit is een prachtig programma ontstaan met alles wat nodig is om op een diepe verbinding te communiceren met dieren.

Het programma bestaat uit 11 modules met daarin vele video’s, opnames en opdrachten om jou stap voor stap te leren communiceren met dieren.

Een aantal onderwerpen uit de modules zijn: dichtbij en op afstand communiceren, verschillende niveaus van communicatie, verbinding, vertrouwen op je intuïtie, in het nu zijn, verschillende manieren van communiceren, communiceren met verschillende dieren, zuiver afstemmen, wat als het niet lukt, gesprekverslag maken en nog veel meer.

De training vindt plaats in een besloten Instagram account waar je toegang tot krijgt na betaling. Hierin ga ik jou zes weken coachen in het communiceren met dieren. We starten op 15 september 2022. Daarnaast vinden hier regelmatig live Q&A’s plaats waarin ik al je vragen beantwoord.

In deze groep vind je gelijkgestemden die net als jij een grote liefde voor dieren hebben. Je kan met hen je vragen en ervaringen delen, maar ook heel veel oefenen en elkaar helpen. Hoe fijn is dat? 

En natuurlijk zijn ook de dieren van de partij!

 

Na dit programma:

=

Kan jij communiceren met alle dieren;

Ja echt! Ik leer jou stap voor stap hoe je contact en verbinding maakt en van daaruit kan communiceren met dieren.

=

Weet jij hoe je zowel dichtbij als op afstand kan communiceren met dieren;

Ik leer jou hoe je altijd en overal contact maakt met (jouw) dieren. Zelfs als je op vakantie bent of als je wilt communiceren met dieren aan de andere kant van de wereld.  

=

Weet jij op welke verschillende manieren en niveaus je kan communiceren met dieren;

Je hebt ervaren dat je op verschillende manieren kan communiceren met dieren en hoe en wanneer je dit inzet.  

=

Je weet hoe jij je intuitie in kan zetten om nog beter naar (jouw) dieren te luisteren;

Je bent nog sterker verbonden met je intuitie, ontvangt boodschappen nog zuiverder en kan daarmee dieren verder helpen. Je bent letterlijk de tolk tussen dier en mens.   

=

Ga je vol vertrouwen en zekerheid de gesprekken met de dieren in;

Je weet nu dat jij dit écht kan en dat je mag vertrouwen op jezelf en de hulp van de dieren. Je weet ook wat te doen als je even het vertrouwen mist of als het even moeilijker is.   

=

Weet jij jouw unieke gave te omarmen en in te zetten;

Je verschuilt je niet langer en zet jouw talenten en gaven in om de wereld mooier te maken voor mens en dier!

Het programma

 

  • start: 15 september 2022 (online; alle video’s zijn terug te kijken) 
  • Investering: early bird (t/m 20 augustus) € 347,- excl. btw.                                                    (Na de early bird periode:  € 547,- excl. btw.).

Bonus: de eerste 10 aanmeldingen ontvangen een persoonlijk afgestemde boodschap van de dieren via de mail.

Wat krijg je hier allemaal voor?

 

– volledig online programma met meer dan 11 uitgebreide modules 

– héél veel video’s, opnames en opdrachten om te leren communiceren met dieren 

– boekwerk met alle info op een rij, checklists en meer

– toegang tot het besloten Instagram account waarin ik jou 6 weken coach en begeleid

– live Q&A’s waarin ik al jouw vragen beantwoord

– een groep gelijkgestemden dierenliefhebbers waar jij je (dieren)hart op kan halen, je ervaringen kan delen en groeit in vertrouwen!

 

Ik doe mee!

Nieuw veld

2 + 7 =